resim
Selçuk Dereli
Görev:Eski Hakem
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 64
    bir hakem 90 dakika boyunca etki altında kalmadığını ve taraflı bir yönetim göstermediğini ispatlamak için ancak bu kadar kasar kendini. bunun örneğini geçen haftalarda ve aylarda da görmüştük fakat selçuk dereli tam bir şov yaptı. bu şovu yapmak için de yine bir oyuncumuzu atma yoluna gitti veya öyle denk geldi. lincoln'ün ilk sarı kartı da penaltı verilse normaldi. zaten lincoln'ün atıldığı dakikadan sonra maç bir o tarafa bir bu tarafa eyyam kararlara dönüştü durdu, koptu,yandı,bitti,kül oldu.

    oysa bir hakemin oyuna ve oyunculara hep pozitif etki yapması gerekir. yanlışlıkla veya spontane gelişen olaylara her zaman olgunca ve net bir duruşla yaklaşması gerekir. ''nedir yani maçın 20 küsürüncü dakikası diye galatasaray'ın en önemli adamını atamam mı sandınız hem de ali sami yende'' düşüncesinin emarelerini maç boyu hatta sezon boyu çektik bu gidişle çekmeye devam edeceğiz. lincoln'ü attıktan sonra baros'un yaptığı harekette gösteremediği bu cesareti ile kendine bile saygısını yitirdi maç içinde. zaten kırmızı kart dakikasından sonra maç kontrolünden çıktı. onu verdi bunu vermedi, 10 dakika önce verdiğini, vermedi falan da filan.

    iyi tamam yine bir yere kadar anlıyorum selçuk dereli'yi cesaret gösterip galatasaraydan çatır çatır adam atarım, tarafsızım, mangal gibi de yüreğim var diyorsun. eyvallah da kardeşim neden o kırmızı kartı gösterdikten sonra da aynı tavrı sürdüremiyorsun. madem öyle yiyemeyeceğin haltın altına girme.
    bir kere sen bu değilsin sulçuk bey. başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.
    yazıktır günahtır... türk futbolunun böylesi sefil hakemlerle yol alması asla mümkün olamaz.

    ayrıca; galatasaray'ın yayınladığı bildirgeye cevaben bu gün kayserispor yönetimi de bir şeyler söyleme gereği hissetmiş. aynı sivas yönetiminin yaptığı gibi. milan baros'un hakeme yaptığının cezası kırmızı kartmış, emre aşık'ın pozisyonu penaltıymış onları neden vermemiş hakem falan da filan. ulan arkadaş koskoca yönetici olmuşsunuz da hala mantığınızı kullanmayı öğrenememişsiniz.
    lincoln'ün atılması ile zaten tüm galatasaray maçtan koptu. zaten bu tarz kırmızı kartlar yüzünden herkes diken üstünde, patlamaya hazır. o andan sonra yaşanan mevzuatlar için hiç kimse mesul olamaz. hakem de yaptığından sonra maçın kepazeliğe dönüşmesini engellemek için eyyama veya normalde kullanması gereken iyi niyet hakkını kullanmaya başlayacaktır. 10 kişi kalmamıza rağmen son saniyede attığınız, şanslı golle 1 puanı zorla alabildiğiniz için sorunu kendinizde aramanız gerekir kanımca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın