• 155
    iyisiyle, kötüsüyle geride bıraktığımız maç. izleyemeyenler için konuşuyorum, içiniz rahat olsun, buradaki pesimist yorumları dikkate almayın. takım iyi yolda. topu tutmayı öğrenmişiz, sahayı güzel parselliyoruz. hagi'nin istediği koşan, çalışan aynı zamanda yardımlaşan takım yavaş yavaş ortaya çıkıyor. şu aşamada maçlardan bol gol beklemek anlamsız zaten. cezaalanı önüne kadar güzel geliyoruz, ancak orada henüz bir takım sorunlar var, organize olup pozisyon üretemiyoruz, ki bu da çok normal. oradaki oyuncularımızın - baros, stancu, kazım, culio - birbirlerine alışabilmeleri için zamana ihtiyaç var. ben diyorum ki bu sezon sonuna kadar bu işler oturur, önümüzdeki sezon da bitirici bir forvet hattına dönüşürler.

    savunmada bazı sıkıntılar var, yine oyuncuların birbirlerine alışabilmeleri ile ilgili. neill orta sahada oynuyor, bunun nedeni hagi'nin önümüzdeki sezon kuracağı dörtlüyü hazırlamak istemesi, biliyorsunuz neill seneye bu takımda kalmak istemediğini defalarca ifade etti. sanırım yeni sezon başında sıkı bir ön libero transfer edeceğiz.

    hagi iyi işler yapıyor, güzel bir gelecek sunuyor bizlere. ona tek eleştirim şu ki oyuncularımız hakemle çok oynuyorlar, bu konuda onları uyarmalı. bunun dışında bir hatası yok hagi'nin.

    taraftara gelince, yerine göre tepki veren bir profil oluşuyor gibi. ama hala maçla alakasız arabesk şarkılar söyleyen bir grup var - ki onlar kendilerini biliyorlar. onlara sesleniyorum, lütfen azalarak bitin.

    evet, iyi yoldayız. önümüzdeki sezon belki avrupa kupaları'na katılamayacağız ama ligi açık ara şampiyon bitiririz - eğer hagi'ye gereken zamanı verirsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın