aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3165
    tarih: 17 şubat 2011 kaynak: fanatik

    --- alıntı ---

    sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan harry kewell, galatasaray'da çok mutlu ve bir sene daha kalmak istiyor. fakat yönetim bu oyuncunun sakatlıklarından artık bıktı. kendisinden yeterince fayda alınamayan bir futbolcuyu galatasaray'da tutmanın hiçbir anlamının olmadığını düşünen yöneticiler, mukavele uzatmak için görüşme talep eden avustralyalı'nın menacerine artık randevu bile vermiyor.

    --- alıntı ---

    tarih: 18 şubat 2011 kaynak: fotomaç

    --- alıntı ---

    kalıp kalmayacağı büyük bir merakla beklenen harry kewell'a ise 1 yıllık yeni sözleşme ama yaşadığı sakatlıklar düşünülerek maç başına para teklif edildiği, yıldız oyuncunun da bu öneriyi kabul etmediği ifade edildi. kewell'ın abd'den new york, new england ve los angeles takımlarıyla görüşme halinde olduğu bildirildi. özellikle abd ekiplerinin harry kewell'a 3 yıllık sözleşme ve garanti para teklif ettiği belirtiliyor. kewell'ın oyuncu eşi nedeniyle abd'den aldığı teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

    --- alıntı ---

    ve bu iki haberi bir gün arayla yayımlayan da webaslan... işte spor medyasının acınacak durumu... biri "öğrenir", diğeri "bildirir", biri "ifade eder", öteki "belirtir"... ne kadar "yuvarlak" kelime varsa, bütün balon haberlerde kullanılır! topunuzun haberciliğine k.y.y.m!
App Store'dan indirin Google Play'den alın