resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1880
    kendisi hakkında yapılan suçlamalar hakkında söylemek istediklerim var. mesela sabri'yi xavi pozisyonunda denemek. sabri'nin asıl mevkisi sağ bek değil orta sahadır arkadaşlar. son yıllarda bek oynaması bunu değiştirmez. harry kewell'ın sol açık olup forvet oynaması gibi bir şey. oyuncunun özelliklerini uygun pozisyonda değerlendirmek diyebiliriz.

    hagi milan baros'u anıl dilaver'in yedeği yapmamıştır. adam sakatlıktan çıktı, apar topar 10 dakika oynadı ve sakatlandı. şimdi aynı şeyleri yaşamamak için tekrar sakatlanmasın diye adamı ilk11'de çıkarmamak "x futbolcunun yedeği" oluyosa vay bizim futbol bilgimize, vay bizim sözlüğümüze...

    mesela o an takımın yıldızıyla çatışma filan denmiş. bu takımın yıldızı arda'dır, kewell'dır, baros'tur. ben bu futbolcularla herhangi bir çatışma görmedim. misimovic bu takımın yıldızı değildi, geldiğinden beri hiç bir şey yapamadı. kendisi yıldız futbolcu olabilir ama galatasaray'ın yıldızı değildi.

    hagi bu tür suçlamaları asla haketmiyor. kimse kusura bakmasın bazı insanlar vardır, ne yaparsa yapsın hala tapılır ona. hagi'de bu insanlardan biridir ve ben hagi'yi yamyam taraftara yedirmem arkadaş. şimdi bunu da kendilerine çevirenler olacak biraz daha açiyim. hagi'yi eleştirirsin adam gibi ama yalan yanlış suçlarsan orada sana dur derler. adam bas bas bağırıyor zamana ihtiyacım var diye. bırak istediği zamanı alsın ondan sonra istediğin eleştirini yaparsın, böyle böyle dedi ama yapamadı başarısız oldu diye. o zaman kimse sana gıkını çıkaramaz. adamın kendi istediği futbolu biliyorsun, istediği adamları aldırdı, bırak iki maçta karar verme buna. bırak oynatsın takımı. bırak kafasındakini sahaya aktarsın. bırakın artık şu takımı, hagi'yi, arda'yı. bırakın da istediklerini yapsınlar. sizin istediklerinizi yapmasınlar. o adam hagi. elin kıytırık adamı değil. futbolu, bildikleri, yaptıkları, yapacakları, senin hayal ettiklerinin ötesinde, suçlamadan önce bunu iyi düşün...

    son olarak hagi'ye sesleniyorum. niye be hagi? niye lan? niye kabul ettin, niye zor zamanda destek çıktın? bak burada ne kadar çok menajer var. kaynıyor misss. sokak başı teknik direktör burası bilmiyo muydun be hagi? burada herkes morinyo. herkes guğardiğola. türkiye'de herkes futbol'un kralı hagi bilmiyo musun. ha bir çoğu da futbolu biliyorum diye geçinir, ertesi gün ntvspor'un tekrar yayını gibidir o ayrı. her neyse ben bu adamı buradaki kimseye karalatmam, harcatmam. ben bu adamın antremanını bilirim, ben bu adamın kendisini bilirim, ben bu adamın disiplinini bilirim. ben efsanelerime dokundurtmam. benim gibi birçok adam biliyorum burada. hagi için tek başıma da kalsam, kendisini savunan birtek ben kalsamda inadına hagi, i love you hagi..!
App Store'dan indirin Google Play'den alın