resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1878
    bugüne kadar elle tutulur bir şekilde eleştirildiğini görmedim, bazı oyuncu değişiklikleri dışında. hep beylik laflar, hamasi cümleler... oyunculuğu iyiymiş de, tenik adamlığı kötüymüş de. aynı maçları mı izliyoruz sizle? ağustos, eylül, ekim aylarında oynadığımız maçları unutuyor musunuz? bu yıl yenildiğimiz bütün maçlarda sahada ezildiğimizi unutuyor musunuz?

    hagi'nin kurduğu takımla bursa ve antep deplasmanlarında yenildik. bu deplasmanlarda bu sezon puan çıkaran kaç takım var? galatasaray'san yeneceksin tabii hepsini. ama galatasaray bu sezon galatasaray gibi mi? sezon başından beri sürüyorunuz. ocak itibarıyla arada çok ciddi farklar var. hakikaten görmüyor musunuz? yoksa anlamıyor musunuz? anlamak mı istemiyorsunuz? medyanın konumlandırdığı algıları kıramıyor mu gördüğünüz şey? bu kadar mı iradesiz, yorum kabiliyetinden yoksun ve edilgensiniz? değerlerinizi yerin dibine sokmak için bu kadar mı heveslisiniz? fenerbahçe aykut kocaman gibi yeteneksizin bile arkasında duruyor, ses çıkarmadan. siz? o çok övündüğünüz uefa kupası, süper kupa, 5-1'lik fenerbahçe galibiyetinin en büyük mimarını yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. her fırsatta bel altına vurarak. peh!

    hep medyanın doldurmaları. hep rıdvan'ların, sergen'lerin futbol dışında hiçbir şeyden haber olmayan, açıp bir gün bile doğru düzgün kitap okuduğundan şüphe duyduğum adamların, mehmet demirkol gibi sinsilerin doldurmaları. seviye bu işte.

    gerets kötüydü, feldkamp kötüydü, skibbe kötüydü, rijkaard kötüydü... hepsi kötüydü bir siz iyisiniz, bir sizin kafanız çalışıyor zaten. adam takımını az çok 2011 yılı ocak ayında kurdu. biraz bekleyin, biraz susun da izleyin, ne yapmaya çalışıyor, ne yapıyor, yeniliyorsak nasıl yeniliyoruz, yeniyorsak nasıl yeniyoruz, bir anlamaya çalışın. üç dakikalık özet görüntü, üstüne rıdvan dilmen doldurmasıyla yazıyorsanız yazmayın kardeşim. boşboş yorumlara inanıp kalıyorsunuz...

    --- alıntı ---

    nasrettin hoca torunuyla birlikte tarlaya gitmiş. dönüşte nasrettin hoca eşeğe binmiş çocuk arkada gidiyorlarmış bir kahvehanenin önünden geçmişler. adamlar demiş, hoca utanmıyor musun koskoca adamsın, küçücük çocuk arkada tek yürüyor sen binmişsin eşeğe.

    hoca haklısınız demiş inmiş, çocuk binmiş eşeğe. bir ilerideki kahvehanede çocuğa çatmışlar. in bakayım sen gencecik adamsın, yaşlı adamı yürütüyorsun olur mu öyle falan...

    nasrettin hoca almış çocuğu bu sefer ikisi binmiş eşeğe... bir ilerki kahvedekiler... hoca ayıp ayıp, şu zayıf eşeğe iki kişi binilir mi hayvana hiç mi acımıyorsun?

    hoca sikicem eşeğini demiş inmiş eşekten ikisi de...
    eşek boşta hoca ve torunu da yanında yayan yürümeye başlamışlar. bir sonraki kahvehanedekiler basmışlar kahkahayı.

    enayi hoca... eşek almışsın yanına ama siz torunla yürüyorsunuz, eşeğe binen yok demişler.

    hoca da ağzınıza sokayım susun artık demiş.

    hikâyenin kaynağı: http://wwwextensor.blogspot.com/

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın