resim
İbrahim Üzülmez
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 200
    misimovic olayı gibi iç yüzünü tam olarak bilemediğimiz sebeplerden dolayı kadro dışı kalan oyuncudur. sonuçta ne sebeple olursa olsun yaptığı hareket suçtur cezasınıda yönetim ve t direktör verir. olaya profesyonel bakarsak herhangi bir patron herhangi bir çalışanını tazminatını vererek arzu ettiği gibi işten çıkarabiliyorsa beşiktaş yönetimininde buna hakkı vardır.

    sonuç olarak futbolculuk taraftarlık değildir ve para karşılığı sözleşme gereğince yapılan profesyonel bir iştir. vefa denen durum tamamen muhattapların tasarrufundadır.

    ayrıca bana kalırsa vefa bu tür durumlarda değilde iki taraftan birisinin bir olaydan dolayı mağdur olması durumda olmalıdır. örn: ibrahim allah korusun kaza vs geçirir sakat kalır bjk yönetimi sahip çıkar ya da bjk nin parası yoktur ödeyemediği halde ibrahim oynamaya devam eder.

    bunların hepsinin ötesinde bence bjk yönetimi ibrahim gibi 37 yaşında olan profesyonel bakıldığında kadroda olmaması gereken ama taraftar tarafından sevilen bir adamdan kurtulmak için bu olayı yöntem seçmiştir ve çok da yanlış değildir.

    benzeri bir yöntemi kewel için gs yönetimininde izlemesinden korkmaktayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın