resim
İbrahim Üzülmez
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 196
    sözleşmesinin fesh edilmesinin nasıl haksızlık olarak yorumlandığını anlamadığım eski beşiktaşlı oyuncu.

    vefa denip duruyor. ya dostlar, klüpten vefa bekleniyor da oyuncunun vefası ne olacak? sen kaptan yapılmışsın, ekmek yiyorsun o klüpten, takımın parçasısın, milyonlar seni tanıyor, ismini haykırıyor. senden bunun karşılığında işini yapman bekleniyor. ama sen kişisel bir meselen yüzünden klübü, takımı, takım arkadaşlarını, hocanı, yönetimini, taraftarını hiçe sayıyorsun, sonra da cezasını haksız buluyorsun.

    böyle bir mantık, bu kadar mükemmel bir dünya yok. onbir yılını vermiş. e tamam da bedavaya mı oynamış? karşılıksız mı oynamış? karşılığında para, şöhret, çok az insana nasip olacak bir hayata sahip olmamış mı? o zaman vefayı o da göstermeli, takım arkadaşına, hocasına, camiasına saygı göstermeyi bilmeli. kaldı ki kaptan bu adam. takımın en tecrübelisi. en çok onun hakkı yok böyle bir şey yapmaya.

    beşiktaşlı duruşunu saymam ben. demirören bizzat ezdi o duruşu. zamanında nouma gibi herkesin sevdiği oyuncuyu bile bu duruş için gönderdiler. bugün ibrahim üzülmezi gönderen bu duruştan önce kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın