resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1856
    gaziantep maçını bir analiz edelim. 5. dakikada kontra bir topla gelen ve bireysel hatalarla yenen golden sonra gaziantep iyice kapandı. tv'de her g.antep kalesi gösterildiğinde en a 6-7 antepli topçu 18 hattını korur şekilde diziliyordu. sağ kanatta kazım'ı iki kişi iyice sağa atıyor ve içeri penetre etmesine engel oluyor, sol kanatta ise stancu yeri olmadığı için sanırım baskıdan kurtulamıyordu. anıl emre güngör'den bir devre boyunca dayak yedi ve buna rağmen markajdan kurtulamadı. g.antep yıldırıcı savunma ile topu karşılayıp, yetenekli ve hızlı adamlarla da gol arayışlarında bulundular ve gol de böyle geldi. devre arası oyuncu değişikliği ve antep defansının da yorulmasıyla biraz takım kıpırdanır gibi oldu, tolunay hoca da yorulan emre güngör yerine yalçın'ı alıp güçsüz baroş'un başına dikti.

    hocaya seslenmek istiyorum... bugüne kadar galatasaray'ın en zorlandığı g.antep'in de uyguladığı huni şeklindeki defansa hiç taktik düşündü mü? sadece bireyselliklere önem vermeden stratejik bir organizasyon üzerine çalıştı mı? artık daumvari bir yapıyla ben taktiğimi ortaya koyarım rakip de ne yaparsa yapsın tarzının iflas ettiğini görmüyor mu? aynı kalıpların rakipler tarafınca çabuk çözüldüğünü ve çeşitli varyasyonların da denenmesi gerektiğini acaba kaç defa düşünmüştür? antrenman topçularını, yüreksiz oynayanları analiz edemiyor mu? ve tabi, kanat oyuncularına haftada kaç saat orta yapmayı çalıştırıyor?

    rakip takımlarda oynayan ve bizim oyuncularımızın üçte biri fiyata oynayan oyunculara gıpta ile bakıyoruz. bu durumdan kendisi de rahatsız oluyor mudur?

    takımın şu halini gördükçe, her gün florya'da çimenlerde mangal/piknik yapıp yakantop, istop oynayarak eğlenceli bir şekilde hafta sonuna hazırlanıyorlarmış gibi geliyor. hafta sonunda da nasılsa yine aynı tas aynı hamam...

    hoca buna bir dur diyecek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın