resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1855
    hala lincoln, misimoviç gibi adamlar için ağıtlar yakan galatasaray taraftarınca acımasızca eleştirilen, dalga konusu yapılan aslan.

    sanki kendisinin ''türk messi'' olma gibi bir iddiası varmış gibi dalga geçiliyor. adamı yuhaladınız, sesi çıkmadı. dalga geçtini, o sadece formasını öptü. senede 50 maç yap derler, yapar. deplasmana gider, içerde oynar, formasını sırılsıklam terletir.

    sen takım koşmuyor, mücadeler etmiyor diye ağız dolusu küfür ederken bu adam ciğer patlatır. ''yenilmeyi anlarım da mücadele etmemeyi anlamam'' dersin, bu adam paralar kendini, ama sonra boşa koşan adamı napıyım demekten geri de kalmazsın.

    sabri ne göbekte oyun yönlendiren adamdır, ne de üst düzey tekniğe sahip bir adam. sabri bir kanat oyuncusudur. tüm görevlerini yerine getiremez kimi zaman kanat oyuncusunun, ama yine kanat oyuncularının çoğunun yapmayacağı şeyleri yapar.

    olduğu gibi kabullenmek lazımdır bazı oyuncuları.

    dünya futbolunda her gün tarlada yetişir gibi klas kanat oyuncusu yetişmemektedir. gökhan gönül için bile bir çok klüp sıra beklemektedir. bu da gösteriyor ki, her sene enfes kanat oyuncusu çıkmaz altyapıdan, bulunmaz transferden.

    sen seni bırakıp gideni, seni sallamayanı sevmeye devam et. kalan sabriler bizimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın