• 30
    kulüp kendilerine koltuk ve oturma hakkı vermiştir. o koltuğu satın almıştır ve yerinde oturmak/dikilmek isteyebilir.

    önündeki 100 kişi ayakta ise zaten oturmak gibi bir talebi olmaz ama herkes oturuyorken tutup ayakta olan 1-2 kişi yüzünden göremiyorsa pekala da der.

    daha önce de bir yerlerde demiştim, doğu'dan ya da batı'dan kombine alamayanların da, kale arkalarında çoluk çocuk ya da eşleri ile maç seyretmek isteyen ve biraz daha rahat etmek isteyen insanların buna hakkı olmadığını söylemek gerçekten büyük acımasızlık benim gözümde.

    bu laflarımdan, maçlarda sürekli oturmak istediğim, yerim de yerim diye tutturduğum sanılmasın, senelerdir ayakta, kombinemin yerini dahi bilmeden maçımı izlerim. bu statta da pegasus'tan yerimi bilmediğim için değil, ultraslan ile birlikte koltuk tepesinde zıplamak istemediğim için kaçtım geldim güneye.

    özetle yerime geçerim, yerim boş değilse eğer, ordaki arkadaşlara kibarca söylerim, eğer eşi dostu ile maç seyretmek ise amacı, başka alternatifi yok ise en uygun yere de geçiveririm, sorun etmem. ama kale arkası diye, "paran varsa daha çoğunu al, zengin edebiyatı yapma" laflarını da sindirmem sindiremem.

    kale arkasındaki kombinelerin de öğrenci değilseniz hiç ucuz olmadığını, ortalama olarak bir maaş (bazen daha fazlası) ettiğini unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın