resim
Selçuk Dereli
Görev:Eski Hakem
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 37
    futbol oyun kurallarını bildiğinden şüphe ettiğim hakemdir. zira lincoln'ü kırmızı kart ile oyundan attığı pozisyonda, faul'ün gerçekleştiği yer ile oyuncunun serbest vuruşu kullandığı yer arasında fark olduğunu hepimiz gördük. top faul'ün yapıldığı noktadan başlamak zorundadır.
    sonuç olarak ne oldu? lincoln, bana göre penaltı olan bir pozisyonda, kırmızı kart ile oyundan atıldı. daha sonra faul'ün yapıldığı yerin 5 metre yanında lincoln topu engelledi diye oyundan atıldı. galatasaray'ın 2 puanı daha çalındı. arda turan ile dostluğunun ne boyutta olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. ama o düdüğü as selçuk dereli. asmak zorundasın selçuk dereli. neden mi? taraflı maç yönettiğini cümle alem gördü. ben sadece başka bir bakış açısı getirdim pozisyona ki oyun kuralları da gayet açık...
    gelelim lincoln'ün ilk sarı kartına; ulan gözünün önünde adamın ayağına bir müdahale var. o beyninle nasıl düşündün bu adam kendini attı diye? eğer sen bu pozisyona penaltı veriyorsan, bundan sonra ceza sahası içinde yere düşen her oyuncuya ya sarı kartını vereceksin ya da penaltıyı çalacaksın. spiker'in de dediği gibi bu haftaya kadar 1 kere penaltı çalmış olman zaten ne kadar iyi bir hakem olduğunu gösteriyor. sana göre herkes kendini atıyor. herkes sahtekar. ama yok öyle bi dünya. öyle bi sarı kart yok, öyle bi kırmızı kart yok. böyle maç yönetmek yok. as o lanet olası düdüğünü ve çek git, erman toroğlu ile yorumculuk yap. kankan yırtıyor kendini lig tv'de.

    buradan mhk'ya sesleniyorum.
    sivas maçında kırmızı kartı göstermesi için orta hakemi çağıran, o mahlukat'a sahip çıktınız.
    maç içinde üstündeki minicik su damlasını gösterip, bana su attı diye oyundan attırdığı ümit karan için, daha sonra bana küfür etti diye yalan söyleyen yan hakemin, arkasında durdunuz. o adama gidip tekrar maç verdiniz.
    hakemleri idare edemiyorsunuz. hata yapanın hatası yanına kar kalıyor, diğer hafta ödül verir gibi adama maç veriyorsunuz.
    istifa edin, türk futbolu için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın