• 194
    burada asil tarti$ilmasi gereken galatasaray degil, gaziantepspor dur. allaç pamuguna çevirdiler bizi ama biz de kismen iyi mücadele gösterdik. tt arena da i$ degi$ir. yenip tur atlayacagiz allah in izni ile.

    lakin müthi$ bir kadrolari var. yil sonunda oradan 1-2 transfer yapilabilir. he, a$i tutarmi galatasaray da, orasi ayri dava. bir tabata örnegi var mesela.

    maç a gelince. 2. yari da yekta yi göremeyince $a$irdim. hagi nin ba$ka alternatifinin olmadigini dü$ününce daha saha ya bakmadan, ulan yinemi sarp dedim ve o nu gördüm. 40 dakika ismini bile duymadim, hep saklandi. stancu nun golünde iyi bir asist yapti, ba$ka da bir icraati yok.

    hagi yi hakli ele$tirelim. neden neill i ön libero da oynatti deniyor. nedenmi? cünkü cana nin top teknigi zayif. kesme, biçme özelligi var ama pas yapamiyor. dolayisi ile bu dizili$ $ahsi kanaatimce dogru idi.

    rövan$ maçinda orta saha da tekrardan cana oynayacak ve muhtemelen yaninda ayhan olur. arda da yeti$irse, bamba$ka bir takim olacak.

    açikçasi hem kupa, hem de lig için hala ümitliyim..

    ps. pollyanna taraftar degilim, sakatlarimiz tamami ile iyile$tigi takdir de her maç yedigimizden fazlasini atariz, kimse cimbom u küçümsemesin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın