resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 522
    madem bizim ülkede bu kadar tapanı var, madde madde sıralayalım kendisini sevmemek için geçerli sebepleri (sevenlerinin de mutlaka vardır kendine göre sebepleri). bunlar sadece real madrid'de bu sezon yaptıkları, hiç geçmişe gitmeyelim.

    1. sporting teknik direktörü manuel preciado'yu barca'ya maç satmakla suçladı. "hay equipos que regalan sus partidos al barcelona"* dedi.

    2. bernabeu'daki espanyol maçında hakemi protesto etmek için kulubesinden fırlayan espanyol teknik direktörü mauricio pochettino'ya parmağını dudaklarına götürerek 'sus' işareti yaptı.

    3. levante maçında ronaldo'yla kötü bir şekilde çarpışıp yerde kalan levante oyuncusunu (kulübeden fırlayarak) tiyatro yapmakla suçladı. levante teknik direktörü luis garcia'yı yedek kulubesindeki oyuncular zor sakinleştirdi. sene boyunca ronaldo'nun şovlarına ise aynı tepkiyi göstermedi.

    4. auxerre - real madrid şampiyonlar ligi maçı öncesinde basın toplantısında kendi oyuncusu pedro león'u herkesin önünde küçük düşürdü: "hablamos de pedro león, no de zidane o di stéfano"*

    5. basın aracılığıyla yine kendi oyuncuları benzema, canales ve sergio ramos'u açıkça eleştirmekten çekinmedi.

    6. murcia maçı öncesi ilk 11'deki oyuncuları tehdit etti. verimli olamayacak futbolcuların kendisi için 'ölü' olacağını iddia etti.

    7. bernabéu'yu 'patates tarlası'na benzetti, seyirciyi hiçbir katkı yapmamakla suçladı.*

    8. hakem paradas romero'ya 'vete a la mierda'* diyerek çirkinleşti.

    9. amsterdam arena'daki ajax maçında sergio ramos ve xabi alonso'nun atılmaları için bir şov organize edip herkesi kulaktan kulağa oynattı.

    10. 2010 yılı değerlendirmesinde 5-0'lık barcelona hezimetini unutarak "del 1 al 10, me doy un 11"* deme cüretini gösterdi.

    11. sportif direktör jorge valdano'yu basın yoluyla kendisi ve ekibini korumamakla ve 9 numara transferini becerememekle suçladı. halbuki kendisi oyuncularını her zaman basının önüne attı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın