resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 521
    keyifli futbol yıldız oyuncuların 2 adamı geçerek ağlarla buluşturduğu bir oyun değil. bir organizasyondan söz ediyorum. beni yanlış anlıyorlar sürekli. geçen yılın real madrid'ine bakın. müthiş bir organizasyona sahipti. müthiş bir istikrar vardı ve geçen yıl real madrid ilk defa barcelona'yı bu kadar zorladı. şampiyonlar ligi'nde kendisinin yarısı bile etmeyen bir değere sahip olan lyon'a elenildi diye kovuldu pellegrini. en basitinden yine geçen yılın sevilla maçına bakın. dakika olmuş 90 maç 2-2. topu şişirmiyorlar ve paslarla golü arıyorlar. guti-higuain-vaart işbirliğinde harika bir gol ve galibiyet. ben bunu seviyorum. buna benzer bir çok şey vardı geçen yıl. bu yıl o yok ve takımın başında mourinho var. attıkları gollerin çoğu bireysel beceri. ciddi bir takım karşısında sürekli çuvallıyorlar. çünkü yetenekli oyuncuları o gün formunda değil, organizasyonu olmadıklarından patlıyorlar. bu yıl valencia ve atletico kök söktürdü ama ronaldo'nun becerisiyle kazandılar, bir çok maçta olduğu gibi...

    italya'da keyifli futbol oynanmaz diyenlere gülüyorum. sacchi'nin takımına bakın sadece. bunu herkes yapamaz doğru ama insanların izleyebileceği birşeyler göstermelisiniz.

    mourinho > guardiola ve ferguson ise büyük bir hayalkırıklığı olmuş. guardiola bize tarihin en iyi takımlarından birini izlettiriyor. mourinho ise sahip olduğu müthiş karizmasıyla valdona'ya forvet aldırmaya çalışıyor. peh.
App Store'dan indirin Google Play'den alın