aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3104
    asya kupası finalisti avustralyanın lokomotifi.

    ama hiçbir isim galatasaray'dan üstün değildir olgusu burada kullanılmalı işte. perşembe günü görünen tek avrupa umudu türkiye kupası olan kulübün, bokumsu bahanelerle eksik kalmaya artık gücü yok anlıyor musunuz? o her daim sevdiğimiz kendimi parçaladığımız kewell bile olsa. neticede ekmek yediği yer burasıysa, formunun yakın zamanlarda en üst seviyeye ulaştığı bu dönemde o ekmeğin hakkını vermeli bu adam. mesela 3 şubat 2011 gaziantepspor galatasaray maçını kazandırmalı bu adam atıyorum.

    çok mu yanlış konuşuyorum. hiç sanmıyorum. burada benim yanlış yaptığım bir şey yok. eğer yanlış yapan birisi varsa bu harry kewell'ın istediği izindir tabii bu haber de doğruysa eğer. çok kritik maçında oyna takımın 90 dakika sık dişini. sonra o izini al istediğini yap. benim düşüncem bu yönde. gheorghe hagi'de haklı olarak bunları düşündü ve vermedi izini. vermemeliydi de. bana sadece takdir etmek düşer hagiyi bu konuda.

    eğer sakatlık riski yoksa oynamalı ve o formanın hakkını vermeli. klişe ama doğru. eğer buraya gelir de 2 maç oynamadan gene sakatlanırsa o zaman söyleyeceğim çok şey var maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın