• 362
    kendilerine olan nefretimi, bende oluşturdukları mide bulantısını kelimelere dökmenin imkansız olduğu rezil oluşumdur. zaten 3 büyüklerin 3üne de yanarlı dönerli yaklaşımları bir öyle bir böyle tavırları her takımın taraftarını sinirlendirirken şu ümit özata yaptıkları hayatımda belki olmadığım kadar sinirlendirmektedir.
    aylardır basına çıkıp tehdit aldığını, can güvenliğinin olmadığını, yönetimden şikayetini osunu busunu delikanlı gibi anlatan ümit özatı günübirlik haberler dışında hiç sallamamışlardır. o sırada galatasarayın çöküşü, fenerbahçenin korkak aykut kocamanı, anadolu devrimi var çünkü bu yav.akların ilgisini çekecek.. ümit özatı kim ne yapsın hem ileri geri konuşuyor ulu başkan melih gökçek hakkında..
    ama şimdi bu adamın dedikleri doğru çıktı kendi sahasında oynarken gol attığı sırada insan olduğu iddaa edilen kişi sahaya atlayıp ümit özata saldırdı. beklemediği şekilde yedi sopayı yere düştü devam etti dayağı hak ettiği şekilde..ve türk spor basını burda haber değerini gördü koydu çocuğu.. neymiş efendim ümit özat gole aşırı tepki vermiş.. neymiş yerdeki adama vurmuş.. lan allah belanızı versin o adamın yerde ne işi var? o yer neresi? herif sahanın içine düşmüş onu sorgulamayın aylardır tehdit alan adamın sinir boşalmasını sorgulayın. allahınızdan bulun lan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın