resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1598
    sene 1996 ben daha 13 yaşındayım.
    o dönem tam anlamıyla futbolla ilgileniyorum ve euro 96 yeni bitmiş.
    o dönem her çocukta olan euro 96 çıkartma kitaplarından bende de var.maçları izliyorum ve hergün aldığım çıkartmaları yapıştırıyorum.
    euro 96 bitti haber çıktı romanyalı ünlü futbolcu hagi galatasaray'a gelecek diye.acayip mutluydum çıkartma kitabından resmine iyice baktım nasıl bir adam bu diye.tabii bu sırada spor tartısmalarında yaşlı bu adam hiçbirşey yapmaz diye haberler çıkıyordu ama kimin umurunda hagi geliyordu.
    ilk kaçında vanspor'a yazmıştı golünü sonra trabzon maçındada atmıştı gölünü ve sonrası herkesin malumü başarı geçen sezonlar ve uefa kupası.hagi o dönem ben dahil genci yaşlısı herkesin futbol ilahıydı.

    sonra efsane hagi teknik adam oldu.galatasaray'a geldi çalkantılı dönem takım içinde oynanan oyunlar ve hüsran oldu.
    ama kimsede hagi sevgisi bitmedi.hocalığını beğenmeyenler oldu ama futbolculuğunu izleyen kimse ona düşman olmadı.
    tekrar çalkantılı dönem ve herkes görev almaktan kaçtı ama hagi tekrar tereddüt etmeden geldi.

    hagi'nin ; defansif futbol oynatmasına kızıyorum,hakan balta fetişizmine (sol bek olmadı stoper oda olmadı orta saha oynatması) kızıyorum, hala inatla bamdan adamları oynatmasına kızıyorum.ondan emre çolak örneğindeki gibi ara ara gençlere şans vermesini bekliyorum ama inatla yapmıyor.hücumda zenginlik sağlayamıyoruz sakatlıklardan dolayı belki zorlanıyor ama koskoca galatasaray bütün maç kaleye bir tane isabetli şut çekmemeli.alternatif bulmak zorunda.yoksa bursalılar gibi adamlar bile galatasaray'la dalga geçer.

    ama yinede sana kızamıyorum hagi.senin kredin bende bitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın