• 207
    sevgili frank,

    ali sami yen stadında kadıköy yolculuğumuzdan önceki hafta sarı lacivert üstelik çubuklu formaya farklı yenilince gönderildin biliyorsun. senin gibi bizi de güldüren bamla, forvetsiz, boş kaleyle birşeyler yapmaya çalışmanın bu kadar güzel ödüllendirilmesine gülüyoruz.

    senden sonra ii. hagi dönemi başladı frank reis, hemen sakız çiğneyen misimoviç'i kadro dışı bıraktı. sene başında disiplinsiz diye keitayı gönderenler kazım kazımı transfer etti. mehmet topalın yerine ayhan oynuyor, sakat olmasa mustafa da oynar bilirsin. lig bittikten sonra keitadan 8, mehmetten 5, uğur + emre'den 2, toplamda 15 milon € kar edip cana + pinoya 7 milyon € ödeyenler; ara transfer döneminde futbolcu satımından kar etmeden zapata + culio + yekta + kazım + stancu'ya toplam 11 milyon € verdiler.

    arda desen yine sakat, stancu olmasa forvetimiz yok; nasıl oldu bilmiyoruz ama adnan sezgin bedavaya ali turan ile serdar özkanı sattı frank, üstelik defans adamı olmadığından cana libero oynuyor. biz alışığız gerçi, kewell bu takımda defans oynadıysa cana her türlü oynar.

    senin beğenmediğin servet sana nasip olmayan tt arenanın ilk golünü attı frankcığım, hem de "topu oyuna sokamıyor yeaa" demene nazire yaparcasına haginin "ileri çık" talimatıyla yaptı bunu. 1,5 senedir total futbol diye yırtmadığımız yer kalmadı *, geçen sezon 1-1 berabere kaldığımız eskişehirspor maçından sonra ilk defa 5 pas üst üste yaptık frank. gerçi top ayhana hiç değmedi, belki de ondandır ama yaptık işte. cana servete, servet kazıma, kazım sabriye, sabri barışa, barış servete * pasını aktardı, gol attık. dikkat et barış diyorum, barış özbek işte. sen düşün halimizi frank.

    bu arada geçen sene ilk 5 hafta önümüze gelene 4-5 atıyorduk ya frank, bu sene de beşiktaş öyle. adamlar simaoyu falan aldı, atleticodaki simaoyu. parçalıyı giyse orta sahamızı taş devrinden yakın çağa taşıyacak ernst beşiktaş kulübesinde sürünüyor frank. düşün adamların halini.

    böyle geçinip gidiyoruz frank, seni de liverpoolda görmeyi hayal ediyorduk ama "mankafa" olduğun için seni getirmediler takımın başına. napsınlar bam üçlüsüyle şampiyonlar ligini kazanamayan adamı dimi ama ?

    işte böyle frank, şimdilik bu kadar. bişey olursa yazarım yine, sen de yazmayı esirgeme sakın.

    sağlıcakla kal...
App Store'dan indirin Google Play'den alın