resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 58
    hakkında kelimelerin yetebilecegi her sey yazılmıs. benim söyleyeceklerim aynılarını farklı sekilde dile getirmek olabilir ancak , fazlası değil .
    cocukluk kahramanım , türk futbolunun görebileceği en amatör yıldız , bunları yazarken gözlerimin ıslanmasına neden olan büyük kaptan o .
    cocukluk ve ilk genclik yıllarım boyunca kaptanımız oldugundan benim için 'kaptan'lıgın karsısında bülent korkmaz dururdu. baska türlüsünü almazdı aklım. haksızlıga tahammül etmemek , takımı için saglıgını , kariyerini hiçe saymak demekti kaptanlık. para söz konusu bile degildi; fanatizm derecesinde sevdalı oldugu formayı sırtına gecirmek ve o bandı kolunda tasımaktı meslegi sürdürmesinin asıl amacı . belkide saglıklı yasamdı biraz..uefa kupasını sargılı koluyla türkiye'ye getirdiginde veya o yılki sampiyonluk kupasını aynı koluyla kaldırdıgında ondan gururlusu var mıydı acaba ?
    futbol hayatı boyunca yalnızca bir takımda oynamak -defalarca kez gönderilmek istenmesine ragmen- dünyada kac meslektasının basına gelmiştir bilmiyorum ama gittiginden beri onu unutamadık farkındayım .sadece yokluguna alısmaya ve yerini baskalarıyla doldurmaya calısıyoruz ..sizi bilmem ama maalesef ben bu konuda pek basarılı olamadım .
App Store'dan indirin Google Play'den alın