resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1453
    takip ettiğim maçların çoğunda, takımı gol atsın ve de gol yemesin diye herşeyi yapan oyuncudur. galatasaray'ın galip gelmesini ister, genelde.

    ama arkadaş ne rijkaard'mış be... vay anasını ya... ben inanmıyorum arkadaşım, o meşhur ankaragücü mağlubiyetine servet'ten daha fazla üzüldüğüne. açalım ulan gözlerimizi artık. rijkaard'ın umrunda değildik. ilk geldiğinde ben de çok sevinmiştim geldiğine, gurur olmuştu. ama yok arkadaşım, olmadı, adam bu takımı sevmedi, "taraftar büyük, süper kulüp" vs demeçler verdiği için mi seviyo görüyorsunuz bu adamı?

    çok safsınız be oğlum, onu her teknik direktör diyor. servet'in yarısı kadar benimsemedi, sevmedi bu takımı.

    şimdi bakıyorum, bu adam oynuyor, takımını satmıyor maçlarda, zamanında rijkaard'ı sattı, amenna, tamam, ama galatasaray'ı satmıyor, bu adam canını dişine takıyor, elinden ne geliyorsa yapıyor.

    ama affedilmiyor, sebebi ise; rijkaard'ı satmasıymış, galatasaray'ı satmaması önemli değil. benim tahminim, rijkaard'ı da takımın selameti için sattı bu adam. rijkaard'ın prenslerine bi bakın bakayım; barış, ayhan, sarp. hastasıyız dimi lan hepsinin? hepsi can-ı gönülden oynuyorlar dimi sahada? ama onlar rijkaard'ı satmadı dimi?

    mevcut duruma isyan etmeyip, rijkaard'a biat etmesi gerekmiş demek bu adamın. öyle ya, galatasaray'a nolursa olsun, ama rijkaard'a bişey olmasın.

    kim ulan galatasaray'dan büyük? hangi topçu hangi teknik direktör büyük?

    servet takımını satmadı, hocasını sattı, o ankaragücü maçında alınacak 3 puan bizi lider mi yapacaktı oğlum? rijkaard devam edecekti, ve biz de muhtemelen şu an ne yekta'yı ne culio'yu tanıyor olacaktık. dos santos'lar, jo'lar falan rijkaard için oynamaya devam edecekti, görmüyor musunuz?

    buraya girip yazı yazan, sokakta boynunda galatasaray atkısıyla dolaşan bazılarını bilmem ama, ben galatasaraylıyım kardeş, rijkaard'lı değilim. kimseli de olmam, gerekiyorsa siktirsin gitsin takımın başından, galatasaray'ı satanı affetmem ben, bir hocayı değil.

    işte servet'i kaç yıldır seyrediyoruz, aslen hangi takımlı olduğunu da az çok biliyoruz, bunu da inkar etmiyor, ama bana kimse diyemez ki "servet o sahaya çıktığında, bilerek galatasaray'ın zararına birşey yapıyor" hatta "servet, imkanları ölçüsünde bu maç şunu yapabilirdi ama yapmadı bilerek" diyebilir misiniz lan? allahtan korkun.

    netice itibarıyle, bu takım için savaştığı sürece af ne demek, hiç kızmadığım topçudur. kızanlar rijkaard'ın takımını tutabilirler. bulabilirse tabi çalıştıracak bir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın