resim
Róbinson Zapata Montaño
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:45
Boy:1.83
Uyruk:Kolombiya
  • 127
    kendisi hakkında bir hışımla #577665 no'lu entry'i girdikten sonra kolombiya'da yaşayan romen (ve fanatik steaua bükreşli) bir arkadaşıma sordum. aldığım yanıt sandığım kadar kötü değil açıkçası, ama yetmez:

    --- alıntı ---
    como va, joven?

    zapata fue el que nos salvo el rabo en su primera temporada, cuando el ambiente en el equipo era bueno. despues, por la forma en las que se manejaron las cosas, se puso mucha presion en todos los juagores y ninguno respondio bien. el tuvo tambien unos problemas familiares y no le fue tan bien en las siguientes 2 temporadas. yo diria que el es mejor que mondragon o cordoba, en sus epocas.

    igual ya vi que no lo van a contratar... como te parece mister hagi como entrenador?

    saludos!
    --- alıntı ---

    demiş ki, kendisi ilk sezonunda bizim kuyruğumuzu kurtarandır, takımdaki atmosfer iyiyken. daha sonra olaylar kötü yönetildiği için tüm oyuncuların üzerinde baskı oluştu ve oyuncular bu baskıyı kaldıramadı. zapata'nın da ailevi problemleri vardı ve sonraki 2 sezon isler onun için iyi gitmedi. bana kalırsa kendisi iyi olduğu dönemde mondragon ve córdoba'dan daha iyiydi.

    yani adam rahatken iyi kaleciymiş. bizim takımdaki durum ve kaleci üzerindeki baskı da göz önüne alındığında pek umut kalmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın