• 93
    aşağıdaki haberi dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum sayın yazarlar. her ne kadar kaynak güvenilir olmasa dahi; eğer doğruysa, son kısımda yer alan uzun açıklama çok önemli bilgiler yer alıyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/...16798730.asp?gid=373

    linkten okumaya üşenenler için;

    "biz 529 yıllık bir gelenekten gelen, bir enderun mektebinin mensuplarıyız. bizim kökenimizde devlete adam yetiştirmek, devlete hizmet etmek amacı vardır. böyle bir yapıdan gelen kulübün, devlet erkanı ile yaşadığı bu olaydan son derece üzgünüz. ama bu konuda bazı olayların da netleşmesi gerek. stadın yapımı merhum başkanımız özhan canaydın'ın deyimi ile bir inovasyon projesidir. ve projenin mimarı özhan canaydın'a sayın başbakanımız en büyük desteği vermiştir. belki de canını stat uğruna vermiş olan merhum başkanımız özhan canaydın yüceltilmesi gereken törende maalesef toki başkanı erdoğan bayraktar kastını aşmış, rahmetli başkanımızın kemiklerini sızlatıp, sevenlerini üzmüştür. özhan başkana ne kadar fazla değer verdiğine emin olduğumuz başbakanımızın da bu konudan rahatsız oluğunu tahmin ediyoruz. ayrıca erdoğan bayraktar'ın hatasını farkedip, gerekeni yapacağını umuyoruz. aynı şekilde o gün açılışta bulunan bazı kişilerin açıklamaları da bizleri fazlasıyla üzmüştür. 2007 yılında merhum başkanımız özhan canaydın, 2. başkan mehmet helvacı, o dönemin devlet bakanı mehmet ali şahin, gençlik ve spor il müdürü mehmet atalay tarafından imzalanan ortak sözleşmede türk telekom arena 49 yıllığına bedelsiz olarak galatasaray'ın kullanımına verilmiş, kulübümüzün hakları koruma altına alınmıştır.

    biz fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir topluluğun fertleriyiz. konuşmalarımızı da bu ilke çerçevesinde yaparız. sayın başbakan'a ilettiğimiz üzüntü de, teşekkür de bu çerçeve içinde samimiyetle söylenmiştir."
App Store'dan indirin Google Play'den alın