• 88
    arkasından bir takım şahıslar tarafından başlatılan "galatasaray yanlış yaptı" yorumlarının yavşaklığından utandığım protestodur.

    protestonun kendisinden utanıyor muyum? tabii ki hayır.

    ne kadar meraklıymışsınız el,etek öpmeye arkadaş. sporun içine siyaset sokulalı yıllar oldu yıllar. galatasaray taraftarının onurlu duruşu mu "sporu siyasileştirmek" oldu sonradan sonradan?
    ankaraspor olayı hala taze, ligin balans ayarı ile oynandı birileri gücünü sergilesin diye. bak şimdi ne yapıyorlar, ismini duyunca akla basketbolun geldiği takımın ismiyle oynuyorlar.
    bazılarının elinde ne kadar il-ilçe belediyesi varsa, hepsinin derme-çatma, camiasız, kültürsüz, hormonlu futbol takımları kategorilerinde zirveye oynuyor. onbinlerce tutkunu olan demirspor, kocaelispor, göztepe, idman yurdu gibi takımlar sürünürken; 100 adet taraftarı olmayan takımlar başa güreşiyor. örtülü ödenekten birilerine nakit akışı sağlanarak seçim yatırımı yapıldığı iddiası vardı, ona ne oldu bu arada?
    kayserispor, sivasspor gibi takımların gösterdikleri aşama da tamamen tesadüf mü? sivasspor kasapları her maçı nasıl 11 kişi tamamlıyor?
    ezeli rakibimiz beşiktaş'ın son kongresinde koskoca adamlar, demirören'e neden muhtaç kaldı, o kongredeki rakibi kimdi, o seçilseydi neler olacaktı hatırlayan var mı ilaç niyetine?

    ağzımızı açmaya kalksak, hayırlı, uğurlu bir yerde durabilme imkanımız yok; tokici midir, nedir, adamın birisi kalkmış rahmetli başkana sallıyor, camiaya gider yapıyor. taraftarın canaydın damarına basılıyor, ne yapacaktık arkadaş?
    alıştıysanız doğru-yanlış her lafı, her resmi alkışlayan bindirilmiş kıtalara, o sizin mallığınız, kusura kalmayın.

    ülkenin sportif anlamdaki her hareketi boğazına kadar siyasi oyunlara alet edilmiş zaten. ne kaldı geriye, kim kaldı? şimdi bir aslan kalkıp birilerine "dur !" demişken, neymiş de tepkiler siyasiymiş. hadi oradan ! bu noktaya nasıl gelindi diye sormak yok, spora siyaseti asıl kimin bulaştırdığını soran yok, galatasaray'ın duruşuna giydiriliyor.

    biz başlatmadık, başlatanlara anladıkları dilden cevabını verdik. o kadar !
App Store'dan indirin Google Play'den alın