• 51
    ultraslana karşı olduklarından gole sevinmiyorlar efsanesi başlamış sözlükte. komplo teorileri üretmekte üzerimize yok arkadaş. bu sene kaç gol attık ki kaçına sevinelim?eğer mutlu olacaksanız 5 sene de bir çok arkadaşımız 4er 5er sıra aşağılara düştü gol sevinçlerinden sonra, eğer mutlu olacaksanız bu adamlar basketbol maçlarına gitti yetişebildiği kadar. suçladığınız grubun tamamı kadıköy deplasmanına gitti ve sesleri kısılana kadar oradaki galatasaraylılarla beraber bağırdı. ille bunları söylemek mi gerekiyor?

    evet son maçlarda bağırmıyoruz, çünkü bağırılcak ya da tezahurat edilecek bir şey mi var? ama futbolcumuzu da ıslıklamıyoruz. takımımızı sevmesek soğukta eski açıkta sizlerle beraber işimiz ne? biraz empati yapın, ali sami yen stadındaki kapalı bağırmazken biz bağırmayan taraftar mı oluyoruz?

    farklı bir tribün yaratma peşindeyiz, destekleyebildiğimiz kadar takımımızı desteklemek, ateşlemek istiyoruz. kimi bunu ıslıkla yapar, kimi herkes sustuğunda bağırır, kimi başka şekilde.bunu yargılamak da hiç kimseye düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın