• 98
    şahsen kendisine oy vermişliğim yoktur, kendisini sevmem, değiştim laf-ı güzaflarına pek aldırış etmem, uyguladığı politikalar, ekonomi alanındaki çizgisi hoşuma gitmez, konuşmalarındaki seviyeyi (ki diğer siyasilerin hatası ne olursa olsun bu yapmayabilir, onların seviyesine inme mecburiyeti yok) yerlerde görüyorum vs.. vs

    ama arkadaşım adam zahmet edip kalkmış seni adam yerine koymuş evine gelmiş, tuttuğu takım bir başka takım olmasına rağmen kinci davranmayıp türk telekom arena'yı türk futbolunun bir kazancı gibi görmüş, daha üstten bakmayı başarmış misafir olarak açılışa gelmiş sen kalkıp adamı yuhalıyorsun. yani oha derler adama. siyaset yapacaksan gidersin sokakta gırtlağın patlayıncaya kadar zırlarsın ama her şeyin bir usulü adabı yeri zamanı var.

    demoğratik hak hebele hübele muhabbetine dalanlara da acil şifalar diliyorum yani. protesto demokratik bir hak diye git o zaman cenaze merasimlerinde de protesto yap. dur bi dakka. la bu zihniyet onu da yapmıştı di mi ecevit'in cenazesinde. bu ülkede artık hiçbir gelişmeye, hiçbir aymazlığa, hiçbir çirkefliğe şaşırmıyorum.

    evet, şaşırmıyorum. ve orada kemal kılıçdaroğlu veya devlet bahçeli veyahutta numan kurtulmuş, her kim olursa olsun, protesto edilseydi, yuhalansaydı, yine eleştirirdim ama burası türkiye olduğu için yeri zamanı olmayan saçmalıkların yapılmasını da artık kanıksadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın