• 2
    iyi gasaraylı. siyasete katılmasına kıyısından köşesinden katkım vardır. (biraz "seyyar tayyar" hesabı olacak ama üyelik kaydını sayın algan hacaloğlu eli ile ben yaptım) sayın deniz baykal'ın (sağlam gasaraylıdır) parti meclisine tavsiyesi ve parti meclisinde yaptığı güzel bir konuşma ile 2009 yerel seçimleri öncesi bakırköy ilçesinden kaydı yapıldı.
    ateş ünal erzen'in yerine (o da sağlam gasaraylıdır ama yaşlandı artık) bakırköy belediye başkan adaylığını beklerken, deniz baykal'ın özel tavsiyesi ile partide henüz bir aylık üye iken o aralar gündeme gelen olağan kurultayda fatih altaylı'nın gazına gelip çıkıntılık yaparak deniz baykal'a karşı genel başkan adayı oldu. doğal olarak garipsendi bu durum.
    bu olay kendisine bakışımı tamamı ile değiştirmiş ve ona olan güvenimi temelinden sarsmıştır. artık bir araya gelmemek için herşeyi yapıyorum. ömrümün sonuna kadarda gelmem.

    bakırköy ilginç bir yerdir. geçmişten bu yana galatasaray'ın kalelerinden birisi sayılır ve belediye başkanlarında galatasaray ağırlığı bulunur. eğer olağan kurultayda çıkıntılık yapıp henüz bir aylık üye iken fatih altaylı'nın gazına gelip deniz baykal'a karşı genel başkan adayı olmasaydı, bugün bakırköy belediye başkanıydı ve zımba gibi galatasaraylı bir bakırköy belediye başkanı hepimizin çok işine yarardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın