• 887
    bir sürü yanlışlar yapıyorlar. gelen oyuncular, giden oyuncular, medya ilişkileri, diğer kulüplerle ilişkileri gibi bir çok işte büyük hatalar yapıyorlar. bunların çoğunda başka dinamikler de var. mesela transferde hocanın isteği, mali boyut gibi kısıtları var ve hata yaparken tek başlarına yapmıyorlar.

    ama türk telekom arena'nın açılışında tamamen çuvalladılar. burada tek karar verici, işleri yürütücü galatasaray yönetimi.

    1- açılış maçı için bilet satmayışları büyük bir fiyasko. kombinesi olmayanların sadece davetiye ile maça girebilmesi büyük ayıp. hani galatasaray türkiyedir idi? anlaşılan galatasaray, kongre üyelerinin ve sponsorlarınmış.

    2- açılışın şifreli kanaldan verilmesi de büyük ayıp. bu konuda sözlükte başlık da var (bkz: 15 ocak 2011 türk telekom arena açılış maçı protestosu). aynı soruyu soruyorum, hani galatasaray türkiyedir idi? türkiye'nin her yerindeki milyonlarca taraftar bu stadın açılışını bekliyor. çin'deki olimpiyat açılışını evinde açık kanaldan izleyen galatasaraylı yıllardır beklediği, inşaatını an be an kameralardan izlediği stadının açılışını izleyemeyecek. olacak iş mi, ayıp değil mi?

    3- arena için kombine alan şanslı taraftarların kart dağıtımı, açılıştan sadece 5 gün önce başlayacak. 19.000 adet kombineden bahsediliyor. bu sürede nasıl dağıtacaklar? kaldı ki, pazartesi dağıtım başlıyor, salı maç olduğu için tüm gün dağıtım yok. niye ki? kardeşim maç günü de maça yakın saate kadar dağıtım yapsanıza, zaten süre kısıtlı. büyük ihtimalle çok sayıda kombine sahibi de gidip kartını almadığı için açlışa katılamayacak.

    bunlar, galatasaray yönetimi'nin galatasaray taraftarına hiç saygı göstermediğini, sevgimizi sömürdüğünü gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın