• 291
    yerinde tanıklık ettiğim beko basketbol ligi 12. hafta karşılaşması.

    öncelikle maç öncesine gidelim. saat 18.45 civarı otopark tarafındaki kapıdan salona girmeye çalışan taraftarlarımız arasında birden bir hareketlilik yaşandı. sebebi polislerin talimatlarına uymamaları ve izdiham oluşmasına neden olabilecekleri için polislerin cop vurmalarıdır. cop darbelerine maruz kalan taraftarlarımız polisten gerisin geriye kaçmaya çalışırken kalabalıktan kurtulamayıp ezilenler olmuştur. fakat ilerleyen dakikalarda başka herhangi bir tatsızlık yaşanmamıştır.

    cadde boyunca bir çok çevik kuvvet ekibi vardıi fenerbahçeli taraftarların salon etrafına yaklaşması neredeyse imkansızdı.

    salon içine gelecek olursak; hava atışının yapıldığı esnada salonda boşluklar göze çarpıyordu. tribünlerin üst kısımlarındaki boşluklar ilk çeyreğin sonunda tamamen dolmuştu.

    zaten bütün sözlük yazarları izlemiştir, maçı anlatmaya gerek yok. analizini yapmamız gerekirse, bu maçı taraftarımız kazandırmıştır. sahadaki oyuncularımız ellerinden gelebilecek performansın en iyisini ortaya koymuş ve fenerbahçe ülker'i bu maçta sadece 56 sayıda tutmayı başarmıştır. ilk çeyrekte skor bir ara 15-5'e çıkmıştı. bu andan itibaren 24-12'lik bir seri yakaladık ve maçın ellerimizin arasından gitmesini önledik. ilk yarı iitbari ile dış şutlarda başarısız olan takımımız özellikle son çeyrekte iyi bir yüzde ile oynadı.

    tutku'nun attığı 12 sayının yanı sıra yaptığı 7 asisti de es geçmemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın