• 17
    galatasaray sözlük'ü kendi imkanlarınla keşfetmiş birisi olarak ki bu kasım 2008'lere denk geliyor, buraya geldiğimde hiç tayfam yoktu evet. tayfa ne kelime, tek bir yazar tanıdığım bile yoktu. ilk mesajlaşmam lamore del calcio ile olmustu sanırım. bir entryi düzeltmem için uyarmıstı. aradan geçen iki sene zarfında aradaki mesafelerden dolayı tek bir zirveye bile katılmıslığım yoktur. sırf özel mesajlar yoluyla onlarca kisiyi tanıdım burada. onlarca arkadas edindim. eminim su an kalkıp istanbul'a gitsem, beni otogardan alabilecek bir sürü yazar arkadasım var. lamore ile mesajlasmamdan beri yüzlerce kez mesajlasmısımdır. mesaj arsivimde 1200'e yakın mesaj var ki subat 2010'dan beri olusan sayı bu. size de tavsiyem özel mesaj fasilitesini kullanmaya çekinmeyin. biraz saygılı olduktan sonra zizonkovac harici cevap vermeyecek adam yoktur burada. zamanla daha iyi tanıyacaksınız yazarları. tanıdıktan sonra da daha iyi anlasacaksınız. o yüzden tayfanız olmamasını çok kafanıza takmayın.

    bir süreden sonra zaten alısacaksınız yazarların tarzına. zaten aktif olarak yazan kisi sayısı 300 kisi ya var ya yok. mesela ben artık o kadar kanıksadım ki sözlüğü entrylerin ilk cümlesinden anlıyorum bu entryi kim yazmıstır diye. **

    not: zizonkovac ilk bir sene attığım hiçbir mesaja cevap vermedi ondan sonra da mesaj atmayı bıraktım. sadece bana değil kimseye cevap vermiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın