• 336
    kendi ülkesine bu kadar ihanet eden başka bi basın var mı bilmiyorum. sayesinde spor yazılarını gazeteden değil bloglardan takip ediyorum.
    ülkeye yeni gelen bir yıldızı bitirmek için elinden geleni yapan, karısının kızının çıplak fotograflarını yayınlayan, mutlaka bir sorun bulmaya çalışan sorunu yoksa sorun üreten kitle.
    son 2 yıldır arda turanı bitirmek için elinden geleni ardına koymayan, yeni gelecek yıldız adayı türk futbolcularının en büyük düşmanı, futbolun çirkin yüzü.
    her derbiden önnce ortamı gerim gerim geren , sonra olay çıktığında yaygara yapan, sonra suçu futbolculara ve yöneticilere atan ahlaksız kesim.
    türk futbolunun şu an içinde bulunduğu konumda en büyük pay sahibi.

    (bkz: lincoln) (bkz: anelka) (bkz: nouma) (bkz: ortega) (bkz: sercan yıldırım) (bkz: arda turan) (bkz: jo alves) (bkz: guiza) (bkz: jardel) (bkz: roberto carlos)
    (bkz: marcelinho) uzar gider

    gelecek yıllar için : (bkz: emre çolak) (bkz: necip uysal) (bkz: simao) (bkz: anıl dilaver) yazı tüm spor basınını içererek yazılmamıştır, elbette işini iyi yapmaya çalışan vardır ancak bu adamların sesi diğer çığırtkanlar kadar çıkmamaktadır.
    ismi geçen futbolcuların hiç mi günahı yok diyenler olacaktır. evet var ancak hiç biri yapılanları bu kadar hak etmedi
App Store'dan indirin Google Play'den alın