• 6
    florya metin oktay tesisleri taraftarların elini kolunu sallayarak girebildiği bir yer değildir. maç seyretmek için giremezsiniz. orada bir işiniz veya spora getirdiğiniz bir çocuğunuz varsa (küçük çocuk olması şarttır. çocuğunuz büyükse giremezsiniz) güvenliğin içeriden olur almasından sonra kapıya kimlik bırakarak veya önceden alınmış giriş kartınız varsa girebilirsiniz. (giriş kartı olanlar kimlik bırakmaya veya herhangi bir sorgulamaya tabi değildir)

    bildiğim kadarı ile pazar günleri basket salonunda ve onun yanındaki futbol sahasında küçük çocukların katıldığı basket ve futbol antreman/dersleri var. çocuklarını derse bırakan büyükler zaman zaman bu tür maçlara seyirci olarak katılıyorlar.

    bu maçta fenerli çocukların dövüldüğü haberi doğruysa bu haltı işleyenler ya çocukları spor faaliyetlerine getiren büyükler ya da diğer branşlardan sporcular.

    umarım haber doğru değildir. eğer doğru ise facia. çok ayıp. uzun yıllardır fenerbahçeli çocuklar otobüs ile oraya gelir, çok güzel karşılanır ve gayet centilmence uğurlanırlar.

    edit: doğruymuş. allah kahretsin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın