• 1124
    basın tarafından çok kolay gaza gelebilen, bir çırpıda kaptanını harcayacak kalibrede adamların içinde yer aldığı güruh. biraz birlik olabilse, biraz sahip çıkabilse belki herşey daha farklı olabilir. tamam takım bu sezon çok kötü; evet bir sürü ruhsuz, akılsız sahada her hafta bizi bizden ediyor. ama kardeşim biraz sakin olun yahu. sezon başından beri yöneticisi istifa eden, bir golcüsü takımdan kaçarken günlerce havaalanında sabahlayan*, diğeri yine izin almadan ülkesine kaçan*, başka bir futbolcusu* herkesin önünde hocasına küfreden bir takım* herkese fark atmış gidiyor. kenetlenmiş, birlikte hedefe yürüyor. zaten çok zor zamandayız, sahip çıkmalıyız.

    aziz yıldırım, arda'ya "ulan" demiş. ne yapsaydı arda? bir başkana siktir mi çeksin? bu konu tamamen aziz yıldırım'ın kameralar önünde yaptığı patavatsızlıktır. ne zannediyorsunuz siz bu adamları? dünyanın en kibar insanları olduğunu mu zannediyorsunuz? sahada neler oluyor? kimler kimlere ne küfürler ediyor, birbirlerine nasıl hitap ediyorlar? hepsi arda'cım, sabri'cim mi diyor zannediyorsunuz? günahım kadar sevmem çubuklu tosunu. ama arda'nın galatasaray'dan öğrendiği bir saygısı, bir vefası var. unutmuyor kendisi alt yapıdayken emre abi'sinin ona yaptıklarını. kendi top toplarken izlediği emre abi'si onun idealiydi. kabul edelim bizim yaşlarımızdaki herkes için emre, birinci arda idi. zaten arda'ya galatasaray taraftarının böyle yaklaşmasının tek sebebi de emre'de yaşadığı ihanettir. tamam çok göz önünde bir araya gelmesinler, arda devamlı çubuklu tosun'u söz etmesin ama arkadaşlar işler malesef bizlerin gördüğü gibi, tribünden görüldüğü gibi değil belli ki. onlar da insan, onların da bir hayatı, arkadaşlıkları, dostlukları var. düşünsenize kendi idealinizdeki adamlarla top oynadığınızı? arkadaşlık ettiğinizi? o sizin idealiniz, başkaların söylediklerini takar mısınız? hele de 23 yaşındaysanız.

    sırf çubuklu tosun ile arkadaşlık ediyor diye arda'ya laf etmem, ve sırf bu yüzden takımımdan etmem. itlere köpeklere de kaptanımı yem ettirmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın