• 104
    yine muhteşem oyunculara sahiptir büyük ihtimalle, hiç a2 maçı izlemedim ondan büyük ihtimalle diyorum.
    ama bunu bilmek için sözlükte yazılmasına bile gerek yok. çünkü galatasaray, benim genç takımda oynadığım zamandan beri hep çok iyi oyuncular yetiştirmiştir. yanlış anlaşılmasın, galatasaray genç takımında oynamadım hiç.

    yine, madem takımda eksikler var gençler a takıma alınsın muhabbeti başladı.
    bu işler şimdi olmaz. bu çocukları sezon başı kampına götürüyor ya hocalar, işte o çocukları a2'ye değil a takıma alacaksın, sezon başında lig kızışmamışken arada sırada oyuna alacaksın, o çocuklar da pişecekler.

    ya da beşiktaş'ın yaptığı gibi zorda kalınca daha önce tanıdığı a2 oyuncularını a takım kadrosunda oynatırsın. schuster bu konuda çok rahat. çünkü daha sezonun ortasında ve ilk senesi ve de avrupa'da devam ediyor. huyu da suyu da rahat bir adam anlaşılan.
    şimdi bazı gençler kızacak ama, bizim gençleri oynatma, a takıma hazırlama işini rijkaard sezon başında yapmalıydı. sbt:(

    ama şu anda galatasaray'da ortalık karışık, millet birbirini düdüklüyor. galatasaray, tarihinde yaşamadığı zor bir durumda. hagi henüz takıma tam anlamıyla hakim değil. hagi, henüz emre çolak, musa çağıran, mehmet batdal gibi a takım tecrübesi diğerlerine göre fazla olan gençleri bile oynatmaya cesaret edemiyor, tecrübeli oyuncularla yoluna devam etmeye çalışıyor. hagi haksız değil.

    takım iyi mi ki abdürrezzak* iyi olsun ile, abdürrezzak* siktirsin gitsinlerin havada uçuştuğu ortamda, bu gencecik çocukları oynatıp başlarını yakma riskini almak isteyen var mı? buyursun göreyim kimmiş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın