• 88
    sami yen'in son senesi, son! haline bak takımın. bitiyor ulen, yıkılıyor sami yen! son lig maçı! koskoca tarih, evimiz, hayatımızın tam ortası, cehennem; olmayacak ki bundan sonra. mecidiyeköy'den geçerken boşluk olacak orada, başka şeyler olacak. bu kadar ruhsuz, şeref yoksunu değillerdir; ne yapar eder, mücadelelerini verip maçı alırlar ve sami yen'e de güzel veda ederiz diyordum. yanılmışım. yazıklar olsun..

    sami yen'deki son 3 lig maçı, mağlubiyet.
    sami yen'deki son fenerbahçe maçı, mağlubiyet.
    sami yen'deki son beşiktaş maçı mağlubiyet.
    sami yen'deki son lig maçı, mağlubiyet.

    formayı çıkartın çıplak oynayın diyoruz da, sami yen hakkını size helal etmiyor diyoruz da, para için prim için saldırın diyoruz da, çok mu umurlarında? bir kulaklarından giriyor, diğer kulaklarından çıkıyor ruhsuzların..

    ufuk'un yediği 2 golde de hatası var, kewell'ın verilmeyen penaltısı, hakemlerin aleyhimize çaldığı düdükler falan filan var da sadece bunlara da sığınmamak gerek. kadro istenildiği kadar kötü olsun, hakemler istediği kadar haksız davransın, o amblem bile tek başına yeterdi, yetmeliydi!

    takım kurulmalı. takım değişmeli demiyorum çünkü ortada takım falan yok zaten. 4-5 kişi hariç hepsi gönderilsin artık. disiplin yok, ruh yok, iş ahlakı yok. hala bu takımda kalmalarını sağlayan ne anlamıyorum. keita gitti disiplinsiz diye, misimovic gitti ruhsuz diye. bunlar mı disiplinli, bunlar mı ruhuyla oynuyor, mücadele ediyor? aslantepe'ye seyirci olarak bile girmeleri yasaklansın!

    bir kaç transferle düzelecek iş değil şu durum. baştan aşağı değişmeli. a2 takımı çıksın artık saha, konya maçında onlar oynasın. ne kaybederiz? bunlarla kaybetmektense, gençlerle mücadele edip kaybetmeyi tercih ederim. en azından mücadele eden takım görürüz sahada, ve eminim ki bu kadar rezil durumda olmayız.

    spor toto süper lig de, bir an önce bitiversin artık..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...10/12/yuzsuzler.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın