• 1104
    kimse kusura bakmasın ama bu akşam eleştirilecek en son adamdır, ali sami yen'deki taraftar için konusuyorum en azından. ben de içindeydim evet, ama söylediklerim bundan bağımsız olacak, olabildiği kadarıyla.

    bu soğukta karda kışta tipide, bok gibi bir havada, oraya gittiyse bu taraftar, takımını desteklemeye gitti, sami yen'e veda etmeye gitti, ona yakışacak bir futbolla, ona yakışacak bir skorla.

    haftalardır bok gibi sonuçlar alırken takım, bok gibi bir futbol oynarken, bu akşam yine oradaydı bu taraftar, yıkılmadan bir koltuk alayım hatıra olsun diye değil. herkes sevgisini aşkını koyarak gitti oraya.

    bu muydu karşılığı? bu muydu bulacağı takım, futbol?

    nasıl davranmasını bekliyorsunuz bu adamların allah aşkına? en azından maç için konuşuyorum, 90 dakika boyunca tipiyi suratına götüne başına yedi bu adamlar - ben de dahil - ona rağmen çırpındı bir şeyler yapmaya çalıştı. gol yedik susmadık, bir daha yedik yine çabaladık.

    e tamam da biz mi atıcaz golü, biz mi oynayacağız futbolu tribünden inip?

    diyorum ya bu akşam bok atılacak en son insanlardır, en azından tribündekiler.

    sahadakilerin ikisi üçü dışında çabalayan adam yoksa, götünü kaldıran adam yoksa, ıslıklarım ben arkadaş, bağırırım formayı çıkarın çıplak oynayın diye, sami yen hakkını size helal etmiyor diye, bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese diye... bu mudur hata? yoksa nedir problem, ali sami yen'in son maçında çıkıp çatır çatır galatasaray'a iki gol atan gençlerbirliği'ne oleyçekmek midir? çekerim arkadaş, oynuyor adamlar istiyor, bizim mallar da başka türlüsünü anlamıyor.

    sinirim geçti biraz, ama üzgünüm herkes gibi, hepimiz gibi. ne bekleniyordu bu akşam tribündeki taraftardan bilmiyorum ama bana kalırsa yapması gereken ne varsa hepsini yaptı, maçın saatlerce öncesinden sonrasına kadar.

    lütfen empati biraz, yüklenmeden önce bir duralım düşünelim.

    siz de galatasaray taraftarısınız, ben de, biz de.

    eleştirirken siz de düşmeyin kötü duruma.

    lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın