• 2635
    devre arası veya sezon sonuna kadar barış özbek, ayhan akman, servet çetin, mehmet batdal, serdar özkan, aydın yılmaz gibi futbolculardan kurtulması gereken takım. en az bir türk stoper alınırsa ali turan ve gökhan zan da gönderilebilir.stopere iyi bir yabancı*, orta sahaya 2 tane hem top yapan hem de mücadele eden futbolcu, sağ açığa da takım disiplininden kopmayan ne yaptığını bilen yetenekli bir oyuncu alınmalı. yedekler de forma şansı bulduğunda takım kalitesini düşürmeyecek kalitede olmalı. kazım kazım gibi ya tutarsa transferlerinden kesinlikle uzak durulmalı. hamit altıntop ve selçuk inan kesinlikle alınmalı(u: ne istiyorlarsa verilmeli. sonuçta yabancı oyunculara para saçmaktansa kaliteli türk oyunculara bu paraları vermek daha mantıklı)*. yekta kurtuluş rotasyon için iyi bir seçim olabilir. kewell bu kondisyonu, pino da bu oyun stiliyle, yeni kadroda kendilerine en fazla yedek kulübesinde yer bulabilirler.

    -------------------------------------------ufuk(u: kaliteli türk oyuncu kıtlğında yabancı bir kaleciye kesinlikle karşıyım. ufuk'tan iyi bir türk kaleci alınırsa neden olmasın)----------------------------
    -------------sabri--------neill-------------?*---------------?(u: insua olabilir ama fb medyası izin vermez. sabri gibi sürekli bindiren yabancı bir bek çok iyi olur)
    -----------------------------------cana---------------------------------------
    -----------------------------?**------------------------?*------------------------------
    -----?*------------------------------------------------------------------arda-------------
    ------------------------------------------baros-------------------------------------

    özetleyecek olursam yukarıdaki boşlukları kaliteleri isimlerle doldurması gereken takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın