• 20
    finsihing'i "2" (yazıyla iki,evet) olan kazma stoperden aynı maçta kafayla atılmayan 2 gol yediğim ve neticesinde 2-1 kaybederek 6 haftalık serimin sona erdiği oyundur. 4 oyuncum maçı 8 rating ile; biri hariç kalanlar da 7 rating ile bitirdi. ahlar vahlar içinde bir çok gol kaçtı.

    la havle...
    herşeyi iyi güzel hayranıyız bu oyunun ama şu var ki; oyun size "artık mağlubiyet sırası" diye yazdıysa alın yazınız gibi, ne yaparsanız yapın kurtulunmuyor. son örneğim de buna işaret.

    gerçek hayatta da bazen böyle maçlar yaşanıyor, mesela en son örnek metalist maçımız. sanırım oyunun yapay zekasına da böyle bir talimat yüklenmiş; tıkır tıkır işleyen takım, herşeyi yapmasına ve 7nin üstünde oynamasına rağmen, bi punduna getir ve ona maçı kaybettir şeklinde. gerçekçilik olsun iyi de çok sinir ediyo be sözlük...

    bir de o vefasız notts county taraftarının da alacağı olsun. hayatlarında görmedikleri galibiyeti bir sezonda gördüler, coca cola league 1'e terfi edicez büyük ihtimalle, kupada da başarılar aldık ama bu yenilgiden sonra ağız burun yaptılar, disappointed'mış paşalar.. menajerime söyledim bi championship takımı ayarlarsa gideceğim buralardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın