2004-05 Türkiye Süper Lig 26.Hafta Maçı
19:00 Kayseri Atatürk Stadyumu
2 - 2
  • 4
    şampiyonluğu kaybettiğimiz maç. hayatımda ilk ve tek kez galatasaray'ın yediği gole sinirlendiğim için televizyonu kapamıştım.. bir süre totem yaptım, bekledim.. ara yoklamalarda 1-1'i görünce totem niyetine yine televizyonu kapattım. maç sonucunu göreyim diye televizyonu tekrar açtığımda 2-1'i gördüm, korneri de gördüm ve beraberlik golünün geleceğini de...

    ablamı evde rahatsız edecek kadar küfür etmiştim. bir takım şampiyon olmak istiyorsa, son dakikada gol yemez.. gerekirse atar. hele ki böyle bir rakipten hiç yemez. inanılmaz koymuştu puan kaybı..

    biraz da maçtan bahsedersem... attığımız gollerden birinde asisti sol kanattan ayhan akman yapmıştı (galiba kral'ın golü). net çalımlar atıp pozisyonunu yaratmış ve klasını konuşturmuştu ayhan. hep derim, bir daha diyeyim; ayhan 2004-05 sezonunun ikinci yarısında ribery dahil takımın en iyisiydi. merkez orijinli bir oyuncu olmasına rağmen sol açıkta döktürmüştü (5-1'lik kupa finalinde aurelio'dan kaptığı ve hakan şükür'e attırdığı gol, olimpiyat'ta hasan kabze'nin hat-trick'inin mimarı olması falan...)

    ve gelelim gökhan ünal ile gelen beraberlik golüne.. büyük kaptan'ın kulakları çınlamadı ama pozisyondaki yer tutuşuna isyan edildi. gökhan ünal'ı net bir şekilde savunamamış ve sırtına aldırıp kafayı vurmasına vesile olmuştu. o söz konusu sezon tandem song-tomas idi ama bu kayseri deplasmanında rigobert song cezası yüzünden mi ne oynamamıştı. büyük kaptan ilk 11'de sahaya çıkmıştı ama performansıyla "benden bu kadar" dedirtmişti.

    bu arada kayserispor'un gollerinin asistini yapan isim de ergün teber idi. o maçtan sonra ne kocaeli'de ne kasımpaşa'da olumlu bir hareketine rastlamadım. bir nevi 5-2'lik skibbe'nin gittiği kocaelispor maçındaki ross ya da "samsun antep antalya" zamanındaki antalyasporlu murat gibi bir performans sergilemişti ergün teber...
App Store'dan indirin Google Play'den alın