resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 166
    kariyerinde ali sami yen stadı'ndan 4 kere mağlup olmadan ayrılan teknik direktördür. yanılırsam düzeltirsiniz, sırasıyla hatırlatayım;

    1) 2000-01 sezonu galatasaray-kocaelispor maçı: 3-2 yenildik. oradaydım. yeni açık üst.. müthiş maçtı. serkan aykut yetmedi, alex yordanov bitirdi. sarı şort üstüne teslim reklamlı sarı-kırmızı çubuklu ile sahadaydık.

    2) 2006-07 sezonu galatasaray-ankaragücü maçı: 1-1 bitti. areyouplayer ile kapalı üst'teydik. aydın yılmaz'ın asistinde ümit karan ile öne geçtik. tita ofsayttan eşitledi. ancak taraftar dahil stattaki kimse pozisyonun ofsayt olduğuna uyanamadı. ankaragüçlü ceyhun eriş yine bir galatasaray maçında her zamanki performansının çok çok üstüne çıktı. o sezon uğursuz olan gri forma ile sahadaydık.

    3) 2007-08 sezonu galatasaray-ankaraspor maçı: 0-0 bitti. orada değildim çünkü maç seyircisizdi :) ali sami yen'de 4'te 4 serimiz bozulmuştu. necati ateş ankaraspor'daydı ve baya hırs yapmıştı. cassio lincoln de türkiye'yi artık tanımış, yediği tekmelerden dolayı kenara gelmişti. galiba parçalı forma ile sahadaydık. (siyah forma hatırlatması için teşekkürler sutoglan)

    4) 2009-10 sezonu galatasaray-manisaspor maçı: malumunuz 2-0 yenildik.

    ayrıca hikmet karaman, çaykur rizespor'un başında galatasaray'ı 2003-04 sezonunda türkiye kupası'nın dışına itmeyi başarmıştır. ali sami yen stadı'nda oynanmadığı için listeye dahil etmedim. hikmet karaman yönetimindeki çaykur rizespor olimpiyat stadı'nda galatasaray'ı 5-0 yendi ve turu geçti. ve fatih terim'in veda maçında yine olimpiyat çilesi'nde 2-1 ile yine kazanan oldu... entry boka sarıyor ama şunu da hatırlatayım; bence yüzüncü yılda şampiyonluğu verdiğimiz 2-2 biten deplasmandaki kayserispor maçında kayserispor'un teknik direktörü hikmet karaman'dı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın