• 2516
    jose' ye attığım facebook mesajı budur :)
    (bkz: #519499)
    kadro dışı bırakma operasyonu başladı. hadi diyelim ki misimovic vatan haini. serdar özkan karşında duruyor. idmanda sakız çiğniyor. hakkında soruşturma açılmış. adam menajerlik yapıyor. gr top oynamıyor. gönderemiyorsun. servet çetin senden önceki td hakkında bu son şansı diyor. her maç saçmalıyor. her fırsatta gitmek istiyorum diyor. gönderemiyorsun. ayhan akman' ın artık yazlık alıp deniz kenarı mangal vakti geldi.ama yeniçeri ağası. gönderemiyorsun. mustafa sarp bu takımda yabancı turistlere küfreden maganda apaçi kontenjanından oynuyor. maçta yalan pres yapıyor ama hırsından formasını yırtıyor. gönderemiyorsun. neyse hagi ayağına ateş etmiyor ama bunları oynatıyor. allahtan ayağına ateş etmiyor.gökhan zan demiş miydim ?

    bunları toptan gönderememesi bence esasen sadece hagi' nin suçu değil. kanımca cevat güler' in yönetiminde kazanılan 2008 şampiyonluğu cimbomdan çok şey çaldı. sen o gün yönetim olarak futbolculara hocayı gönderiyorum inisiyatif sizde dedin. yeniçeriler takımı şampiyon yaptı. yönetimi de ele geçirdi. yani hepsi çamur oldu diye formaların müzeye kaldırıldığı gençlerbirliği maçını kast ediyorum. 1-0 biten.

    yönetim 22 şubat 2009 galatasaray kocaelispor maçından sonra yine aynı hatayı yaptı. idareyi futbolculara verdi. sonuç ? bülent hocaya yazık oldu. yeniçeriler yine dışarı haber sızdırdı. lincoln gitti.

    yönetim 17 ekim 2010 galatasaray ankaragücü maçı sonrası yine yapması gereken operasyonu yapmadı. inisiyatif futbolculara kaldı. sonuç rijkaard gitti. hagi geldi. gs:0 manisa: 2 hagi de tüm bunların suçlusu olarak misimovic' i seçmiş. haklıdır. haksızdır bilemem. serdar özkan' ın yarım ekmek köfte+ayrana, servet çetin' in bir uzun hava türkü + 2 paket selpak mendile, ayhan akman' ın emeklilik primine doldurmaya, mustafa sarp' ın ise sırf torunlarına galatasaray' da oynadım demek için oynadığı takımda misimovicin para karşılığı oynaması garipti zaten. gitmesi iyi oldu :/
App Store'dan indirin Google Play'den alın