• 2505
    ne kaybederiz ki gençlerle oynasak? musa ile, cumhur ile, anıl ile oynasak ne kaybedilir? cana da sakatlanmış, 3-4 hafta yok diyorlar. takımda iğrenç bir hava vari sakatlıklar diz boyu o başka ama artık gençler ile oynamamızın zamanı geldi. şimdi kaybederiz belki - zaten kaybediyoruz - ama geleceği kazanırız!

    ufuk, neill, misimovic, elano, pino, insua, kewell oynamaya devam etsin. sakatlıktan dönünce baros ile arda da. geri kalan yerlerde a2'den gençler oynasın. musa çağıran, boş boş bekliyor yedekte kaç zamandır. ne kadar zaman oldu sahaya çıkmayalı merak ediyorum. cumhur var mesela. emre çolak oynasın, anıl dilaver oynasın.

    ne kaybedilir ki gerçekten? kim var şuanda bu takım şampiyon olur diyebilecek? hagi açık açık söyledi: "şampiyonluk çok uzakta" o zaman bu sezon türkiye kupası'na güç verilsin, geri kalan bölümlerde de önümüzdeki sene için planlamalar başlasın. bu sefer adam gibi çalışılsın ama, bu kadar süre var sonuçta.

    başta servet olmak üzere, sarp, gökhan zan, serdar özkan diye uzayan isimlerin bu takımla bağlantısı kalmamalı artık. devrim böyle olur. nasıl hala bu takımda yer alıyor bu isimler anlamıyorum zaten.

    nasıl bir kadro isterim, aynen şöyle olsun takım kadromuz;

    kale
    ufuk ceylan
    aykut erçetin
    emirhan ergün

    defans

    lucas neill
    ahmet kesim
    çağlar birinci
    sabri sarıoğlu
    hakan balta
    sinan osmanoğlu
    emiliano insua

    orta saha

    musa çağıran
    cumhur yılmaztürk
    berkin arslan
    elano blumer
    zvjezdan misimovic
    lorik cana
    emre çolak
    barış özbek
    arda turan

    hücum

    anıl dilaver
    jun pablo pino
    cem sultan
    milan baros
    mehmet batdal
    harry kewell

    25 kişi yazdım, 8 tanesi a2. çok güzel bir karışım oldu bence. varsa bir kaç a2 oyuncusu daha eklenir, o kadarını teknik ekip daha iyi bilir ama budur benim istediğim. eksik olduğu zaman da yine a2'den takviyelerle doldurulur eksikler. şimdi kaybederiz belki - zaten kaybediyoruz - ama geleceğimizi kazanalım..

    bursa'ya bakın, trabzonspor'a bakın gençler ağırlıklı takım. gösterdiği performanslar da ortada. takımda, başarıya aç futbolcu lazım hagi'nin de dediği gibi. koşacak, çok isteyecek, canını dişine takacak oyuncu.

    devre arasında da bu isimlere bir kaç takviye ile önümüzdeki seneye taş gibi takımla girilir. bu takım olsa şuan, eminim ki kızan olmayacaktır mağlubiyetlerden sonra.

    http://jaimelesport.blogspot.com/...lecegimizi.html#more
App Store'dan indirin Google Play'den alın