• 2504
    gitmesi gerekenler gitmiyor, gitmemesi gerekenler gidiyor. faturalar hep teknik direktörlere kesiliyor. ne yazık ki böyle oluyor uzun zamandır.rijkaard neden gönderildi? rijkaard gibi adam harcandı. hadi gitti işte, ee ne değişti? hagi açık açık söyledi, "şampiyonluk çok uzakta" öyle çünkü, bu kadroyla şampiyonluk nasıl gelir? bu yerli kalitesiyle, bu kadar. ciddiyet desen, yok. ruh, ruh zaten uzun zamandır uğramıyor buralara. öyle berbat bir durumun içinde işte galatasaray.

    yönetimin de büyük hataları var hani. rijkaard'ı göndermek en başta. şu futbolcularla takım kurmak bir başka hata. yerli kalitesi denen bir şey yok. bir arda, birazcık da sabri, hakan ve ayhan. a milli takımımıza galatasaray'dan çağrılan oyuncu sayısı kaç? sadece 3! daha ne söylenebilir ki bunun üstüne.

    stoperde ali turan'ı servet'e kesinlikle tercih ederim bu arada aklıma gelmişken.

    hagi kiralık futbolcu değil de, galatasaraylı futbolcu istiyorum demiş. kalacakların içinde olmalı insua, çünkü gerçekten galatasaraylı gibi. galatasaray'da oynadığının farkında olmayan o kadar futbolcu varken..

    kısa zaman önce cana için bir yazı yazmıştım blog'a ve demiştim ki: "bir süre sonra cana takımın değişilmezi, taraftarın sevgilisi olacak!" oldu da. şuan cana bu takımın değişilmezi ve taraftarın gözünde gerçek bir aslan parçası! helal olsun cana'ya, varsın 10 penaltı yaptırsın, varsın küme düşürsün. formanın hakkını versin yeter.. gerisi kendiliğinden gelir. he bu arada; "cana gibi 50 futbolcu bulurum yeaa(!)"

    insua için de bunları düşünüyorum. takımda kalması gerekiyor. zaten bonservisi oldukça cüzi bir miktardı, etkili de oynuyor hani. kötü oynasa, tamam derim. umarım hagi insua'nın biletini kesmez, bileti kesilecek başka kişiler öylece dururken uzun zamandır..

    maçtan sonra mehmet helvacı: "gereken yapılacak, radikal kararlar alacağız" açıklamasını yaptı yine. rijkaard gibi hagi de mi gönderilecek? işte o yapılamaz. taraftarın göz yumacağını hiç sanmıyorum.

    adnan polat istifa demeye dilim varmıyor ne yalan söyleyeyim. futbol dışındaki branşlarda ciddi yatırımlar yapıldı, riva olsun, b. çekmece olsun güzel projeler var ama futbol çok dışlandı. futbol şubesi istifa! bunu demeyi tercih ediyorum ben. bu kadar kalitesiz bir yerli kadrosu olamaz. rezil ettiler takımı..

    yabancı sınırlamasına bir hayli karşı çıkardım ama artık istemiyorum sınırlama falan. mecbur kalınmamalı şu futbolculara. iş ahlakı kalmamış artık. bakıyorsun neill'e, cana'ya, elano'ya diğerlerine aslanlar gibi mücadele ediyor, çabalıyor. sanırsın bunlar yerli, diğerleri yabancı. yabancı hayranı olmamak ne mümkün ki sonra?

    ali sami yen'in son senesi bu sene, yazık... bir zamanların avrupa takımı, olmaz üzere anadolu takımı.. hem de sami yen'e veda senesinde.. utanıyorum, yazık çok yazık..

    hagi bazı kararları almak için devre arasını beklemem diye açıklama yaptı. inşallah erkenden bileti kesilir bazılarının. bir an önce temizlensin şu takım artık!

    http://jaimelesport.blogspot.com/...6-puan-3-averaj.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın