• 2497
    bokun içine batmış takım.

    yöneticisinden futbolcusuna, futbolcusundan taraftarına kadar herkes bu bokun tadına bakacak ki düzelelim. o suçlu, bu suçlu, sen siktir gitle olacak, düzelecek iş değil. herkes kendine çekidüzen verecek. taraftar 10 yıllık süreçte ne boklar yediğini düşünecek, yönetimler biz nerede yanlış yaptık diyecek, futbolcular galatasaray'a kapağı attık ya tamamdır demeyecek ki bir bok olsun.

    ama bunlardan en önemlisi şu an taraftar. uyumuş vaziyette, birilerinin dürtmesiyle yönlendirilmiş tepkiler vererek olmaz bu iş. ankaragücü maçında ıslıklanmayan adamları, dün ıslıklamakla protesto falan olmaz. yönetim diğer işlerde iyi olabilir fakat futbolu batırdılar. bu iş adnan sezgin'le falan olmuyor. sadece futbol yüzünden yönetim istifa mı etmeli? bence hayır. fakat yönetim bu kötü gidişe bir şekilde dur demezse başarısızdır. yerli oyuncuların en ucuzunu almayacaksın. bugün 9 milyon € olan mehmet topuz, bizim eldeki ayhan - sarp - barış üçlüsünün toplamından daha iyi futbolcuysa bir düşünmek lazım. gidip 9 ver demiyorum. sadece 0 lira ile oluşturduğun ortasahaya bak diyorum.

    servet çıkıp ben terry gibiyim dediği an maaşını keseceksin. sen kimsin lan diyeceksin. zira gördüğün gibi götü arşa ulaşmış. hadi yapmadın. bana güvenilmezse böyle oynarım dediği an yollamıyorsan o futbol şubesi bitmiş demektir. hemen, bugün değişmesi lazım futbol şubesinin. şimdi hakan şükür falan gelir, yerliler oynamaya başlar falan. o zaman bugün muhtemelen yapmayacağın hamle için çok geç kalmış olursun.

    bu takımdan 10-12 adet futbolcu bugün gönderilmelidir. yerine a2'den al, genç takımdan al kimse sahadaki kötü oyuna ses çıkarmaz. ama şu kadro devam ettiği sürece yönetim olarak yokolursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın