resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3192
    antremanda futbolcuların yanına gidip "sen futbolcu musun la" diye dalga geçtiğini düşünüyorum. tamam bizim çocuklar süper değil ama bu kadar özgüvensiz değil(di). en azından aylardır saydırılan servet 3 yıl önce taraftarın baş tacıydı. kondisyona tecavüz etti motivasyon desen motivasyon ne arar la rijkaard'da.

    hayır ben oyuncu listesini merak ediyorum. istediği oyuncuların her biri en az 10 milyon avro. o kadar değilse bile türkiye'ye gelmiyor demek. gelmeyen adamı burdan mı suçlayalım? 10 milyon euro bir oyuncuya vermedi diye yönetimi mi suçlayalım? *. türk futbolculara yönelsen yönetimin hatası büyük ama bu da anlamıyor ki türk oyuncudan . biri bunun türk oyunculardan anladığını söylesin. söyleyin olum bi faruk falan demiş başka demiş mi söyleyin ? söyleyin bilelim. bizim takımda forvet yoktu altyapıda falan da mı yok ? ne için var olum altyapı ? söyleyin bilelim. sonra yok ipi çekilmiş falan . beter olsun! kitledi bıraktı takımı sonra gitti diye bide ağlıyor adam ya.
    hakkaten sizin şu yabancı yavşaklığınızdan utanıyorum be. 2-3 transfer yapıldığı zaman "ooo bu sene şampiyonuz" "bu sene yüz atcaz bin atcaz" demeyi biliyorsunuz. hadi bunları da söyleyin bakalım. sabah akşam boş boş savunmalarla geçmiyor zaman.

    türkiye için çok fos, teknik biligili kişi diyelim bi direktörlük bi antrenörlük görmedik.

    ***

    rijkaard'ın istekleri, oynatacağı oyunu oynayacak adamların değerleri belli değil mi? değil. zaten bu takıma bu ekonomik şartlar altında yüksek beblağlı * transferler yapılacağını zannediyorsa galatasaray taraftarı , ya çok şımartılmıştır ya da sanal bir hayat sürdürüyordur ki onları bu duruma düşürenler utansın.

    ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın