• 14
    böyle bir şey yoktur *. ama futbolun öğrenilmeyen yanlarını öğrenmek, futbol görüşünü geliştirmek için oyunlar ideal bir araçtır. hatta daha ileri gideyim. türk futbolundaki eksiklikleri giderebilecek çok önemli bir araç olabilir teknoloji.

    diğer alanlardaki simülasyonlar gibi doğru kullanıldığında tabii ki. 13-14 yaşlarında gerçek futboldan habersiz çocukların durumu bence de kötü. ama futbol oyunlarının şu anki durumuyla kendini geliştiren insanlara kötü gözle bakmamak lazım.

    avrupa'da üst düzey eğitim görme şansımız yokken ne yapalım? ülkemize gelen yabancı teknik adamları beğenmeyelim. ruhsuz onlar. futboldan da hiç anlamıyorlar. türk hocaların neyi eksik yahu? futbolcularımızın da teknik-taktik bilgiye ihtiyacı yok. iman gücüyle her şeyin üstesinden geliriz. gelemesek de ülke içinde birbirimizi yemeye devam edelim. avrupa'ya açılmak, onların neler yaptığına bakmak falan; boş işler. ayrıca fm o ile oyuncuları tanımak yanlış, değil mi? işi gücü bırakıp 2 saatlik maçları tek tek izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın