• 4
    hktwoo video olarak paylaşmış mı henüz bakamadım da, rahmetli zamanında e-kolay reklamı için geçiyor internetin başına, fenerbahçe'nin 102 gol attığı sezonun istatistiklerine bakıyor, "attığı gol: ohooo yediği gol" deyip susuyor, parmağıyla da 1 yapıyor. galatasaraylı olmak için başka bir gurur sebebidir yani, keşke herkesin kemal sunal gibi güzel bir ezeli rakibi olsaydı.

    fenerbahçelidir, ama beşiktaş formasıyla fener'e çakmışlığı çoktur. kaleciyken kendisine sarı kart gösteren hakeme "hastır lan" demiştir, 2. sarıdan son anda kurtarmıştır. pozisyonun devamında eliyle "şak" yaparak "şimdi sana golü geçirecem" diyen galatasaraylı oyuncunun hevesini, penaltıyı kurtararak kursağında bırakmıştır. basketbol oynayıp kendi potasının altından diğer potaya basketi sokmuş, "yok artık lebron james"den önce "yok artık kemal sunal" dedirtmiştir. jokey olup atı ters koşturmuş, penaltı atarken topu "lank" diye badi ekrem'in suratına aşk etmiştir. 90larda çektiği bay kamber isimli dizide futbolcu kaçırma olayına atıfta bulunmuştur. tosun paşa filminde yağlı güreşe el atmıştır. hepsinde de güldürmüştür.

    hakkında söylenecek çok şey var da, sporla ilgili bir sözlükte hakkında yazılabileceklerden bazısı bunlar. şimdi baktım videolara da, insan süt kardeşler'den bir kuple koyardı, aşkolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın