resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1024
    galatasaray takımının böyle oynamaması gerektiğini bilecek kadar zeki, türk futbolunu ve galatasarayı tanıyan biridir hagi.

    kendimi hagi yerine koyarak onu anlamaya çalışıyorum. göreve geldiğimde elimdeki fikstür fenerbahçe deplasman, antalya içerde, trabzon dışarda, manisa içerde, kayseri dışarda, beşiktaş içerde. ilk maçıma kadar takımın 8 maçta 4 yenilgisi var. bir türlü rakip kaleyi ablukaya alan bir oyun oynayamıyor takım, taraftarın ve camianın takıma güveni kalmamış. önce kaybetmemeliyim demek ki.

    içerdeki antalya ve manisa maçlarını taraftar baskısıyla falan kazanırım ama dışardaki maçlarda en azından kaybetmemem lazım. ne yapmam lazım, önce gol yememem lazım. golü yersem sakatlar yüzünden maçı çevirmem zor.

    ben bu takıma kısa zamanda duran toplardaki zaaflarını gidermeyi öğretebilirim. kafa toplarına çıkabilecek neill ve servet gibi topçular var elimde, bunlara topu atabilecek misimoviç de var, bu iş olur. orta sahada ve savunmada alanları kapatabilecek adamlarım da var, duran top savunmasını da öğrettim mi tamam, bu iş de olur.

    pino'yu tek forvet oynatırım, hızlı, sağ-sol topa iyi vuran bir adam. bir tane sıkıştırsa maçı bile alırım.

    bence hagi böyle düşündü. öncelikle kaybetmemeyi hedefledi. trabzon maçında servet hata yapmasa amacına ulaşıyordu da. devre arasına kadar minimum puan kaybıyla girmeyi hedefledi, trabzon maçı hariç planı tutmuş görünüyor.

    tabii yine de kendi planındaki en önemli iki adam neill ve cana ikilisinden cana'yı neden 55. dakikada oyundan aldığını anlayabilmiş değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın