resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1140
    hakkında iki çift kelam edilesi adam(!), futbolcu süprüntüsü. stoperler için genel kaidelerden biri; ayaklarına çok hakim değillerse, topu muhtemel tehlike oluşturacak pozisyonlarda taca, kornere veyahut tehlikenin azalacağı ya da tamamen ortadan kalkacağı bi yere göndermeleridir.

    şimdi bu adamın artık 4. senesi mi 5.senesi mi ne bizde. eh be kafasız adam, topu niye dışarı atmazsın, niye senelerdir yaptığın hatayı tekrar tekrar yapıyorsun? yazık değil mi bize? ha, zaten karaktersiz, kişiliksiz adamın tekisin; zaten oynayarak adamın sinirlerini bozuyorsun, bunu niye yapıyorsun? galatasaray'a niye yazık ediyosun? sana güvenenleri(!), niye üzüyosun? gel anlaşalım senle. antrenmanlarda da böyle abuk subuk hatalar yap, 11'e çıkma ha? hak etmediğin formayı hiç olmazsa böylece giymemiş olursun, en azından sahada.

    şimdi bu olayın hangi maçla ilgili olduğunu belirtmem gerekiyor, sözlük kuralları gereği. 7 kasım 2010 trabzonspor galatasaray maçı diyeceğim ama, sen bunu hep yapıyosun be servet ! git artık be servet ! üzme bizi artık be servet ! takımdan giderek takıma yıldız futbolcu transfer olmuş gibi taraftarı bari hiç olmazsa o şekilde sevindir be servet !
App Store'dan indirin Google Play'den alın