• 43
    geleneksel, çıkarken usulca rakibe bırakılan toplar haricinde trabzon bizim sahada bir varlık gösteremedi. aynı şekilde biz de onların ceza alanına inemedik pek ama topu daha çok kullanan, daha çok bir şey yapacak gibi duran taraf biziz.
    açıkçası trabzon beni çok şaşırttı. galatasaray'a gol atmak istiyorsan yapacağın en basit şey, galatasaray hücumdayken topu alınca hemen uzun top atarak karşı karşıya veya 2'ye 1, 2'ye 2, bire bir pozisyonlar kovalamaktır. ancak trabzon topu alınca, yan paslar ile yerleşmemizi bekliyor. e zaten umut bulut, jaja gibi "dengesiz" forvetlere sahip bir takım, yerleşmiş galatasaray savunmasında eriyip gidiyor. ilk yarının sonlarına doğru bir kaç hızlı çıkış yapmaya çalıştılar ama tamamı cana'nın ayağında kaldı.
    galatasaray'da ise, elano çok ilgimi çekti. bir adam bu kadar uğraşıp uğraşıp topu bu kadar taşıyıp son pasları neden batırır. hani bu işi en iyi yapanlardan biri olduğunu bildiğimiz için tuhaf geldi. iki defa çok ciddi ataklar, bir ortası doğrudan dışarı gittiği, biri de öteki taraftan taca çıktığı için eridi. sarı kartı da var, kewell değişikliği gelebilir veya emre.
    pino'da düşüş yok. aynen devam ediyor. giray'a kırmızı var bu maçta garanti. hakem ilk yarıda çileden çıktı ve sarı kartı olan giray'ı çok sert uyardı. pino topu attıra attıra 3-4 adamın arasında dalınca biri tutup indiriyor durduk yerde takım ileri yığılmış oluyor, süper oluyor.
    sarp eskisine oranla daha derli toplu.
    insua da göze batanlardan. 2 hafta balta'dan sonra ilaç gibi geldi.
    bu arada, cana etkisi mi dersiniz, kalabalık orta saha etkisi mi bilmem. colman 45 dakika boyunca sahada adeta yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın