• 123
    medya;

    2-3 hafta üstüste galip gelen fenerbahçe'nin olağanüstü bir takım olduğunu iddia etmek, fenerbahçe'nin olumsuz sonuçlarına sürekli birtakım bahaneler bulmak, derbi maçı öncesi iki takım arasında büyük bir fark olacağını düşünmek ve buna uygun yayınlar yapmak; bu yayın organları hiçbir zaman;

    luciano'nun elle oynamasını,
    gol öncesi yapılan faulleri,
    önce serbest vuruş verip ardından çiftvuruşa dönen hakemleri,
    hakemlerin kafasını yaran seyircileri,
    maç öncesi ortamı geren ve kavga çıkaran futbolcuları,
    oynaması insanlığa aykırı defans oyuncularını,
    gole giderken kesilen atakları,
    çık(a)mayan ikinci sarı kartları konu etmez, bu olayları gizler, fenerbahçe'nin galibiyetinde her yol mübahtır mantığını benimsemişlerdir, medya da insanların fikirlerinde önemli bir araç olduğundan gerçekleri bilmeyen gerçekleri sadece spor gazetelerinde ya da reyting üstadlarının ağzında arayan kişileri şekillendirdiğinden özellikle fenerbahçe galatasaray arasındaki maçın öncesinde bu tanıma uyan taraftarı adeta kurbanlık koyun moduna sokmaktadır, "kesin yeniliriz, 3 yeriz, 5 yeriz" diyen taraftarları görünce bu konuda başarılı olduklarını düşünüyorum.

    bir insan herhangi bir konuda haber yaparken neden-sonuç ilişkisini ortaya koymalıdır bu temel kuraldır, neden 10 yıldır sonuç, istatistlik vb. boy boy gösteriliyorken neden'den bahseden yok acaba? neden bardak su atıldığında cep telefonu, viski şişesi gibi yabancı maddelerden daha tehlikeli gösteriliyor, saha kapama cezaları neden benzer olaylarda farklılık gösteriyor. rakibinle oynamadığın 2 maç varken ve arada sadece 4 puan varken nasıl bir taraf çok güçlü diğer taraf ölmüş gibi gösteriliyor. neden bizim oyuncular * 4 kırmızı kart görünce hakem cesur oluyor da fenerbahçe 3 biz 1 kırmızı kart görünce hakem neden hain oluyor.

    kısacası, galatasaray'ın alacağı 1 kadıköy galibiyetinde tüm pisliğinizle başbaşa kalacaksınız, elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi başka istatistlikler arayacaksınız size yardımım dokunsun;
    fenerbahçe başbakanlık kupasını galatasaray'dan daha fazla aldı, siz 3. ve 4. nün başbakanlık kupasını oynadığını nasıl olsa allem eder kallem eder saklarsınız o da sizin işiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın